USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

До Гряди на Світязі збудують сучасну дорогу

30 Травня 2011 09:01
Із наявних 82 закладів відпочинку на Шацьких озерах, жоден у повній мірі не дотримуються санітарно-гігієнічних вимог.

Про це повідомила обласний санітарний лікар Наталія Янко 27 травня під час наради у Шацьку щодо підготовки території та рекреаційних закладів області до роботи в літній період 2011 року, - повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Найпроблемніші - старі дерев’яні будиночки, яких на узбережжі озера - 25%.

Серед «безнадійних» Наталія Янко назвала бази: «Куточок рибалки», ЗАТ «Волиньсервіс», Українського товариства мисливства та рибальства, Укрпошти та табір «Технічний».

Складна ситуація у пансіонаті «Шацькі озера». Обласний санітарний лікар повідомила, що керівництво закладу постійно зволікає з виконання приписів.

Отримав на «горіхи» і керівник ТзОВ «Феміда-Інтер» за те, що упродовж 10 років не проводив реконструкції колись показової бази відпочинку.

Нагадаємо, нещодавно голова ОДА Борис Клімчук заявляв, що жодна непідготовлена до літнього сезону база відпочинку на Шацьких озерах відкрита не буде.

Окремо мова йшла про ситуацію в селі Світязь. Для наведення ладу в цьому населеному пункті необхідно провести каналізацію.

«На ці цілі держава виділить кошти, а керівники на місцях зобов’язані забезпечити там усі необхідні роботи», - сказав голова облреджадміністрації Борис Клімчук.

Серед інших завдань Бориса Клімчука - провести ревізію земельних ділянок; навести лад на пляжах, встановити паркани поблизу баз, заборонити нічну торгівлю алкоголем та музику після 23:00 год.

Також голова облдержадміністрації повідомив приємну для туристів та місцевого населення новину: нині тривають роботи на дорозі, яка веде до урочища Гряда. Восени там буде безпечна, освітлена, розділена за кільцевим принципом, сучасна дорога.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Іван Петрович Показати IP 30 Травня 2011 10:14
Молодець губернатор! Дорога на Гряду вже практично закінчена та дуже сучасна. Прохання до місцевої влади - утримувати цю дорогу у належному стані.
Michael Corleone до Іван Петрович Показати IP 30 Травня 2011 12:43
Молодець губернатор! До власної дачі треба їхати нормальною дорогою!
знаю! Показати IP 30 Травня 2011 15:58
До Корлеоне: дача губернатора в Мельниках, а не на Гряді. Так що не видумуйте, не володіючи достовірною інформацією.
VSC до знаю! Показати IP 30 Травня 2011 17:01
Значит скоро и туда нормальную дорогу протянут. Используют бюджетные деньги, а потом губернатор потребует соседей компенсировать затраты бюджета, но уже налом, и ему на карман.
Michael Corleone до знаю! Показати IP 30 Травня 2011 22:40
Типу дорога на Мельники з Шацька не пролягає через Гряду...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus