USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

До Незалежності парадом пройдуться 10 тисяч військових

3 Червня 2011 16:35
У параді до Дня Незалежності візьмуть участь 10 тисяч українських військовослужбовців у 6 містах України.
Про це сьогодні, 3 червня, заявив перший заступник міністра оборони України Володимир Можаровський, пише Кореспондент.

«Всього планується залучити на парад близько 10 тисяч військовослужбовців, близько 500 одиниць техніки, близько 36 літаків, 12 вертольотів і окремі зразки озброєння і військової техніки будуть виставлені для огляду», – сказав чиновник .

За його словами, технікою будуть представлені майже всі види ЗСУ, окрім військово-морських сил.

«Зараз здійснюється підготовка цієї техніки, ми приступили до підготовки особового складу, підготовки екіпажів. Що стосується фінансового ресурсу, то ми шукаємо можливості скоротити фінансові витрати. Постараємося вкластися в ті ресурси, які передбачені бюджетом – це 56 мільйонів гривень», – зазначив Можаровський.

Нагадаємо, раніше Азаров заявив, що на святкування 20-ї річниці Незалежності України виділено понад 177 мільйонів гривень, в основному, ці кошти враховані в держбюджеті на поточний рік.

Пізніше, Президент України Віктор Янукович доручив уряду скоротити видатки, заплановані на проведення параду в День Незалежності і залучити до святкування 20-річну молодь, ровесників незалежності України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Горохівець Показати IP 3 Червня 2011 16:45
А приймати парад будуть ті, котрим "НЄЗАЛЄЖНОСТЬ" України - як серпом по бейцалах. Ветеранів УПА там не буде...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus