USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Добровольці у військкомати Волині не звертаються

2 Червня 2015 09:49
П’ята черга часткової мобілізації виконана в області на 48%, - повідомив військовий комісар.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 2 червня.

Як повідомив виконувач обов’язків обласного військового комісара Роман Кулик, у рамках 5 черги часткової мобілізації на території області мобілізували 48% від запланованої кількості військовозобов’язаних та 23% техніки.

На понад 108% виконав мобілізаційне завдання Маневицько-Любешівський об’єднаний військовий комісаріат, на 98% - Горохівсько-Локачинський об’єднаний військовий комісаріат. Найгірша ситуація із мобілізацією наразі у Володимир-Волинському районі, Ковелі, Нововолинську. Серед причин – високий рівень захворюваності військовозобов’язаних, відсутність їх за місцем реєстрації.

Протягом минулого тижня у військкомати не звернулося жодного добровольця, всього за попередні терміни 29 добровольців виявили бажання долучитися до лав Збройних сил.

Наразі оповіщені 72% військовозобов’язаних, які підлягають мобілізації.

Роман Кулик звернув увагу на бездіяльність керівників підприємств, які затягують процедуру оповіщення працівників, даючи їм час взяти відпустку, лікарняний, або звільнитися за згодою сторін, що ускладнює згодом пошук військовозобов’язаних.

Придатними за станом здоров’я до військової служби визнали лише 39% мобілізованих. У розшуку наразі перебуває понад три тисячі громадян, які ухиляються від мобілізації. Знайшли менше 5%.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
хР Показати IP 2 Червня 2015 10:18
Дурні закінчились.
лучани Показати IP 2 Червня 2015 10:39
Добровольці йдуть у добровольські загони, а не у ВСУ.Щоб ефективніше боротися з російсько-фашистськими окупантами.
Анонім до лучани Показати IP 2 Червня 2015 14:48
бум-бум. Всі добровольчі загони переведені в підпорядкування ВСУ, МВС, Нацгвардії. Відстали ви від життя, лучани.
JlP Показати IP 2 Червня 2015 10:52
Є ще воєнкоми і їх свита, які до речі є професійними військовими, а сидять в тилу і ждуть пенсії у 45 років!!!
123 Показати IP 2 Червня 2015 11:02
Неужели наконец то дошло!
аяяй Показати IP 2 Червня 2015 11:22
вже значна частина добровольців навіки лишилася на сході ,а в державі нічого не міняється
Анонім до аяяй Показати IP 2 Червня 2015 14:50
Ну да смотрящого від Яника - Ткачука чи Ткаченка, сьогодні призначили куратором по Волині. Нормально?. А ви хлопці, йдять воюйте за цих смотрящих
чому не міняется Показати IP 2 Червня 2015 15:24
вон в одесі вже грузини будуть керувати.а ще в якусь область папуаса пришлют якщо він навчався з гарантом а ющенку мандарини рвав
патріот Показати IP 2 Червня 2015 17:27
в нашій державі патріотизм=ідіотизм, а війна яку жид-президент обіцявся закінчити в кілька днів - є не що інше як цілеспрямоване винищення українського народу. жоден жид не воює і не назве себе жидом привселюдно - зате ми українці з щиросердим захватом немов папуги вторимо на догоду москалям їх зневажливим прізвиськом - що ми (не українці) а УКРОПИ і навіть зотики кропу малюємо, хоча кріп на Україні - завжди кріп, а укроп - москалі жеруть! допоки ми індифікуватимемо себе хохлами укропами і тому подібними холопами до тих пір нами керуватимуть всі кому не лінь - жиди грузини москалі мерикоси і інша погань. МИ - УКРАЇНЦІ !!! наша національність гордо повинна бути вказана в тризубастому жовто-блакитнястому ! УКРАЇНЕЦЬ повинен керувати при владі ! а з нас протягом 24 років незалежності (від чого - від самих себе хіба) направлено витравлювали нашу національну приналежність. і вже маємо - що маємо! хоча схоже при нинішньому засиллі і обжитості на українських землях кацапомовного і жидовкраїнізованого населення справжніх щирих УКРАЇНЦІВ скоро самих треба буде вважати нацменшиною і в червону книгу заносити як вимираючий вид...
Анонім до патріот Показати IP 2 Червня 2015 18:54
коментар було видалено
Анонім до Анонім Показати IP 8 Липня 2015 17:15
http://www.radiosvoboda.org/content/news/27108810.html
Андрій бат. Айдар Показати IP 14 Червня 2015 01:37
яку статтю не прочитай повно сидить розумих коментують, свобода слова, демократія а чого ж ви демократи сидите дома за жінчиною спідницею, покажіть що ви чоловіки а не диванне військо яке тільки і вміє що росказувати яка погана влада і як треба правильно жити. У всіх відмовка прийдуть в мою область піду захищати, то я вам скажу якщо прийдуть у вашу область ви як солдати уже будете не потрібні та і більшість з вас утіче в Польшу або і того дальше. Всі хочуть жити в европейській країні а що ви для цього зробили??? написали коментар до статті?? за вас ніхто життя країни не змінить!!!!!!!! і кращого життя вашим дітям ніхто не дасть!!!
Вася Показати IP 8 Липня 2015 16:53
диване військо це мабуть працівникі військомату ........ По фейсу видно крепко спить добре їсть і файно відпочивають.... Віджали в солдат Канадську форму берци і понти ганяють...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus