USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Доходи суддів хочуть засекретити

22 Червня 2011 12:04
Верховній Раді пропонують скасувати обов'язок суддів оприлюднювати свої декларації про доходи.
Відповідні зміни до закону про судоустрій та статус суддів у парламенті зареєстрував регіонал Василь Кисельов. Про це повідомляє Українська правда.
Також, згідно із запропонованими змінами, відповідний пункт закону не буде зобов'язувати суддів дотримуватися правил суддівської етики, проявляти повагу до учасників процесу, додержуватися присяги судді, дотримуватися вимог щодо несумісності.
Крім того, пропонується виключити норму, яка зобов'язує суддів не розголошувати відомості, які становлять таємницю, що охороняється законом, в тому числі і таємницю нарадчої кімнати і закритого судового засідання.
Як відомо, чинне законодавство зобов'язує суддів подавати щорічно не пізніше 1 травня до Державної судової адміністрації для оприлюднення на офіційному веб-сайті судової влади копію декларації про майновий стан і доходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
begalolegalo Показати IP 22 Червня 2011 20:15
скоро прафесианолы законодательно легализируют взятки - это будет логичным продолжением ИХ борьбы с коррупцией))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus