USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Доріжка Івахіва» розсипалась, або Щедрість за кошти ковельчан

8 Листопада 2017 14:22
Ковельчани обурені «щедрістю» свого депутата від округу. Ще у серпні на святкуванні річниці власного фонду, олігарх Степан Івахів створив ажіотаж приурочений до відкриття Набережної у Ковелі, де поклали бруківку за ніби то гроші нардепа. Проте у міській раді дивуються, адже бюджет міста виділив на це більше 2 мільйонів гривень. Новим сюрпризом стало й те, що доріжка Івахіва вже зіпсувалася.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу "Аверс", передає Під прицілом.

Ще в серпні Степан Івахів подарував на честь 20-річчя фонду «Патріоти Волині» бруківку, за яку вони ж самі і заплатили. На вулиці Набережній, яку відновили менше як півроку тому, бруківка просто сповзає у воду. То скільки на сповзаючу бруківку виділив грошей «щедрий» народний депутат досі невідомо, бо скільки місцеві не вимагали в мера звітності, той мов води в рот набрав.

Степан Івахів своєю чергою каже, що разом з мером вирішує, що потрібно городянам і просто дає вказівку виділити на це гроші. Чи вкладатиме народний обранець гроші в ремонт Набережної, яка не так довго милувала око, залишається здогадуватися.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
віто Показати IP 8 Листопада 2017 14:36
"Ще в серпні Степан Івахів подарував на честь 20-річчя фонду «Патріоти Волині» бруківку, за яку вони ж самі і заплатили" - якщо самі заплатили, то самим і відповідати, так?
мерс до віто Показати IP 8 Листопада 2017 15:23
За що відповідати ? За разводілово від депутата і К?
Ганьба! Показати IP 9 Листопада 2017 00:37
Знайшли кому повірити... Брехуну? Обманювати - його кредо, щоденна практика.
Виборець Показати IP 10 Листопада 2017 22:52
Ми в Ковелі дуже розчаровані, що наш крайу ВРУ представляє це чудо. За стільки років НІ РАЗУ не виступив з трибуни , не представив жодного закону, не розказав про наші проблеми... Як німий! Ні сорому, ні совісті не має.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus