USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Доріжка Івахіва», не протримавшись і року, сповзає у водойму. Фото

20 Листопада 2017 13:28
Набережна, яка мала б стати окрасою Ковеля, ще до завершення будівництва починає «розсипатися».

Нагадаємо, не так давно Ковельською міською владою спільно з фондом нардепа Степана Івахіва "Патріоти Волині " був презентований грандіозний подарунок - набережна на березі ковельського міського водосховища (урочисте відкриття відбулося 25 червня цього року в межах відзначення 5-річчя діяльності фонду "Патріоти Волині", а першу половину набережної відкрили на День Незалежності України в 2016 році).

Вартість набережної складає не мало не багато - близько 5 млн. грн. На даний момент будівництво повністю ще не завершилося. Хоча урочисте відкриття уже відбулося (на даний час проводиться будівництво сходинок до води та пірсів, яке фінансується із Ковельського міського бюджету).

Саме будівництво набережної та прилеглої інфраструктури здійснювалося на рівній пайовій участі фонду нардепа та міським бюджетом. І все було б гарно, якби у гонитві за славою при будівництві не було допущено низки суттєвих недоліків, а саме, не було продумано систему водовідведення і укріплення берега водою.

Не протримавшись і року, набережна почала сповзати у водойму. Сотні метрів доріжки знаходиться над прірвою. У деяких місцях бруківка вже висить у повітрі. А це вже загрожує здоров'ю і життя мешканців міста.

На сьогоднішній день не відомо, хто буде відповідати за неякісне будівництво даного об'єкту та прийом його у експлуатацію. Окрім того, невідомо, хто і яким коштом буде здійснювати ремонт об'єкту.

Як зазначив депутат Ковельської міськради Ігор Пініс, така ситуація є вкрай неприємною. "Набережна мала б стати окрасою нашого міста та чудовим місцем для відпочинку ковельчан. На жаль, непрофесіоналізм та неправильний підхід до будівництва привів до негативних результатів. Враховуючи те, що на будівництво, окрім коштів мецената, витрачено величезні кошти із міського бюджету ми обов'язково будемо вимушені розібратися у даній справі та прикласти максимальні зусилля для того, щоб гроші громади не були втрачені безповоротно. Маю надію, що міський голова зробить відповідні кадрові висновки, прикладе максимально зусиль для вирішення проблеми та виправить ситуацію", - зауважив депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Тоха Показати IP 20 Листопада 2017 13:48
ще сотню фоток цього деб*лізму розмістіть
777 Показати IP 20 Листопада 2017 14:31
При чем тут Ивахив. если у мастеров руки из жопы?
Василь Показати IP 20 Листопада 2017 14:36
А може це питання до підрядника, який робив цю доріжку а не до Івахіва?)))
Юлія до Василь Показати IP 20 Листопада 2017 16:12
Якщо він профінансував, то повинен і проконтролювати якість виконаних робіт, ну не саме він, ала його прихвостні))))
Носатий дядько Показати IP 20 Листопада 2017 15:54
В Луцьку, в центральному парку, робиться така ж хня. Нещодавно прокладена алея від центральної алеї до зупинки "Хамський ринок" на вул. Глушець теж руйнується. - Де міськрада, де технагляд і хто за це відповість?
народний вислів Показати IP 20 Листопада 2017 18:45
Де розгільдяй , - там і нещастя .
будмайстер Показати IP 20 Листопада 2017 21:00
Кажєуть,що "патріот Волині" із Запоріжжя (Івахіву більше нікого призначати на волинський фонд крім жителя Запоріжжя?) Денис Пятигорець не доніс до набережної велику частину грошенят. От і не вистачило на цемент, арматуру. Кортше, присипали каменяки піском!...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus