USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Дорогу до Гряди відкривав чиновник з Києва. ФОТО

14 Червня 2011 12:22
На Волині відкрили два кілометри нового асфальтного шляху до урочища Гряда на ділянці дороги Вільшанка-Кошари-Залісся.
Цей об’єкт дорожники збудували за один місяць, – повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.
На це з Державного бюджету було виділено понад 4 мільйони гривень.
Обабіч дороги є тротуари та встановлено 49 ліхтарів.
«Ця дорога – приклад того, що ми з вами можемо, якщо дуже захочемо», – зазначив у виступі голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.
Перерізати символічну стрічку та привітати дорожників з цією подією приїхав перший заступник голови Державної служби автомобільних доріг України Микола Мездрін.
Він у супроводі Клімчука, а також колишнього та нинішнього начальників служби автомобільних доріг у Волинській області Ігоря Галащука та Анатолія Посполітака оглянули новозбудований дорожній об’єкт та вручили шляховикам почесні нагороди та подарунки.
Мездрін повідомив, що до проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012», Президент України Віктор Янукович зобов’язав дорожників збудувати 2200 кілометрів доріг, з яких на Волині – 130 кілометрів. Значною частиною це – відрізок М-07 Київ – Ковель.
Її ремонт, за словами першого заступника голови Державної служби автомобільних доріг України, шляховики планують зробити за 3-4 місяці.
Мездрін також повідомив, що восени поточного року дорожники здадуть в експлуатацію ще одинадцять кілометрів дороги до села Пульмо і, таким чином, дорога Вільшанка-Кошари-Залісся набуде європейського вигляду.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 14 Червня 2011 13:49
Очевидно Микола Мездрін ніколи не був у Європі. Бо якби був - то би знав, що розмітка на дорогах робиться не тільки посередині. По краях потрібно вести також нерозривні лінії. А чи буде та дорога європейською - почекаємо побачимо. Нехай вона переживе хоча би зиму. Тоді всі "технології" вилізуть наверх.
123 Показати IP 14 Червня 2011 14:25
А дорогу Луцьк-Львів будуть використовувати як полігон для випробовування важкої бронетехніки, замість Яворівського полігону.
Анонім Показати IP 14 Червня 2011 16:18
Це точно. Я скільки себе пам"ятаю - стільки там дорога - і дорогою не назвеш. Взимку - поперемітає - все стоїть. Весно - ями страшнючі. Може б її взагалі ліквідувати - знали б що нема - їхали б через Дубно - спокійніше б було. Хоча кажуть що волинська частина дороги в порядкку. Занехаяна львівська частина. Хоча якщо чесно то у львівській області чи не найгірші дороги в Україна.
Небайдужий Показати IP 14 Червня 2011 22:43
В суботу їхав на Луцьк із Львова то нарахував, що на 5-ти ділянках робили ямковий ремонт
стоїтєль Показати IP 14 Червня 2011 22:54
до своїх баз проклав!!!! а розрахувавсь за державний кошт
олололо Показати IP 15 Червня 2011 00:42
горбоковий ремонт я б його назвала, від тих латок трусилть ще більше, як від ям. І двайцятьп'єть робочих на одну яму заважають транспорту рухатись.
благодарочка пацанам за дороги Показати IP 15 Червня 2011 09:33
Два нещасних кілометра зробили, а розпіарили на всю країну що зроблено хтознащо. Коли вже нарешті дорогу від Ягодина до тями пиведуть? Цікаво чи стидно місцевим чиновникам коли іноземці вїзджаючи на територію України просто впадають в істерику, а бортові комп'ютери в атомобілях застерігають їх власників щоб не їхали по бардюрам та тротуарам. Ще дуже цікаво спостерігати за іноземцями які полюбляють фотографуватись біля знаку "обережно ямковитість" який поставлений на Ягодинській трасі (якщо я не помиляюсь).
123 Показати IP 15 Червня 2011 10:33
Це хоч зараз під марку Євро гроші на дороги кидають, а після "Євро", що буде? Страшно уявити.
Брокер Показати IP 15 Червня 2011 13:41
А я через Дубно їзджу. Луцьк - Дубно не фонтан, Дубно - Львів просто супер.
читач Показати IP 15 Червня 2011 13:57
А мені сподобався процес перерізання символічної стрічки - за Союзу перерізав один - високий чин: прєдсєдатєль цк, районного, міського чи республіканського рівня, а тепер - ріжуть п`ятеро - ех, дєрьмократія. Хоча дорога - це чи не єдине, що корисного робить ця влада, питання до якості, але то все риторика.
2см Показати IP 15 Червня 2011 15:40
2 км - це потужно!
kamil Показати IP 15 Червня 2011 23:31
по покриттю видно шо розвалиться за 2 роки, якшо не раніше(
kamil Показати IP 15 Червня 2011 23:33
але як для нас, то дуже швидко зробили. їздив на гряду 9 травня - тільки чистили узбіччя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus