USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дорогу Луцьк-Рівне обіцяють частково відремонтувати

5 Серпня 2011 11:56
Невдовзі розпочнуть ремонтувати ділянку автодороги Луцьк-Рівне – від волинського села Дерно до кордону з Рівненською областю.

Про це домовився голова Волинської ОДА Борис Клімчук з очільником Служби автодоріг України Володимиром Демішканом, котрий відвідав Волинь 2 серпня.

Як повідомила прес-служба ОДА, у ході робочої поїздки губернатор Волині переконав голову Укравтодору у необхідності проведення капітального ремонту ділянки автодороги Луцьк-Рівне – від села Дерно Ківерцівського району до кордону з Рівненською областю.

Тому вже у найближчий час на цьому «проблемному» відрізку розпочнуться дорожньо-ремонтні роботи.

В ході робочої поїздки Клімчук ознайомив Демішкана з реконструкцію доріг державного значення, яка зараз триває на Волині.

Посадовці ознайомились з ремонтами, які тривають на ділянці міжнародної автотраси М-07 (Київ-Ковель-Ягодин).

Побували і на місці спорудження дороги, яка вестиме до місць захоронення поляків, котрі загинули через українсько-польський конфлікт у 1943 році поблизу колишніх сіл Острівки та Воля Островецька Любомльсьского району.

Дорожники тут уже заклали підвалини майбутньої дороги Старовойтове-Рівне-Борове-Заставне і до 1 вересня обіцяють ввести її в експлуатацію.

«Дуже серйозний обсяг роботи запланований. У цьому році ми повинні відкрити рух на реконструйованій ділянці Ковель-Київ в усіх областях: і у Волинській, і у Житомирській, і у Рівненській, і у Київській… Ремонтні роботи тривають у кожній області. Це – стратегічна, найкоротша дорога з Києва до Європи», – висловився Демішкан.

Не оминули і ділянку дороги, яка реконструюється поблизу Милецького Свято-Миколаївського чоловічого монастиря, що знаходиться на трасі Сереховичі-Грабово-Заріччя на Старовижівщині.

Для того, аби цю трасу довести до європейських стандартів, доведеться розширити та заасфальтувати майже 10 кілометрів дороги.

«Роботи ідуть. Ми вкладаємось в графік. Виконаємо їх. Встигаємо. Є певні недоліки. В основному погода нам заважає. Дощі не дають можливості на повну потужність працювати. Але в заплановані строки дороги будуть реконструйовані», – запевнив Демішкан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Beautiful Days Показати IP 5 Серпня 2011 17:37
Давно пора...,але не гроші відмивати таким чином, А РЕМОНТУВАТИ ДОРОГУ НОРМАЛЬНО ТА ЯКІСНО УКРАЇНЦЯМИ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus