USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Дороги і бордюри Волині: ремонт у зливу

21 Травня 2014 14:32
Ремонт дорожнього покриття триває у Нововолинську. Підрядник, славний своєю халатністю у виконанні цих робіт, продовжує дивувати громадськість, - повідомляє «Нововолинськ діловий».

Попри неодноразові звернення депутатів та мешканців міста, ремонт проводиться абияк, часто із порушенням технології.

Пропонуємо відео, на якому видно, що у весняну зливу у відкритому кузові вантажного автомобіля близько години знаходиться гарячий асфальт. Після цього його уже холодним зачнуть укладати працівники приватного підприємства «Сантехмонтаж». Скільки прослужить така дорога - можна лише здогадуватися.
video=1]
Не тішить око і облагородження міських тротуарів. Бордюри, які уже традиційно в Нововолинську укладають під час зимових морозів, нарешті

таки обнесли асфальтним покриттям, оскільки попереднє було поспішно зруйноване. Правда, охайними і якісними такі роботи назвати важко.

Громадські активісти Нововолинська, заявляють, що будуть змушені блокувати роботу халатних підрядників, у разі подальшого нехтування правилами благоустрою та дотриманням технологій при виконанні ремонту дорожнього покриття. Адже щороку в рамках транспортного збору акумулюються кошти, які згодом виділяються (більше мільйону гривень в рік для Нововолинська) саме на виконання ямкового ремонту доріг.

Нагадаємо, стан частини дорожнього покриття у Луцьку по проспекту Соборності "вразив" навіть мера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Людина Показати IP 21 Травня 2014 23:33
Худирити їх треба. Усіх на гіляку.
Анонім Показати IP 21 Травня 2014 23:37
Це Ольховий навчив всіх не залишатись без роботи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus