USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Дорожників навіть взимку сварять за спалювання сміття

17 Березня 2011 19:20
Дорожні служби Волині, спалюючи сміття обабіч доріг можуть спричинити велику пожежу.

Про це 17 березня йшлося під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Волинській області.

Зокрема першого заступника губернатора Олександра Башкаленка обурив той факт, що дорожники спалюють сміття поряд із дорогами, що суперечить протипожежним заходам, які були встановлені в області дорученням голови облдержадміністрації.

«Я от їхав і бачу, як зліва і справа дорожники прибирають сміття, і ви ж його спалюєте. Є доручення. Для кого воно тоді? Я зупиняюся в районі біля Колок, запитую, а хто вам наказав це палити. Мені у відповідь – начальник. То як це розуміти?», - запитав Башкаленко у представника служби автомобільних доріг області.

Спочатку чиновник знітився, проте першого заступника губернатора підтримав начальник ГУ МНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук.
«Так воно і є! Чого ви мовчите?» - підтвердив начальник обласного управління МНС.
Зрештою заступник начальника служби автомобільних доріг Юрій Ришкевич пообіцяв «виправитися».
«В пожежонебезпечний період ми все сміття вивозимо, літом такого не робимо» - запевнив представник служби автомобільних доріг.
«То виходить, що зимою можна?» - дивувався Башкаленко.
«Я вже вам казав, що підключайте підприємства, яким потрібна ця деревина. Вони самі будуть до вас їхати та забирати ці відходи», - переконаний заступник губернатора.
Між тим, зі слів самих дорожників, в області проводяться активні роботи із впорядкування придорожніх територій. За словами Юрія Ришкевича таку роботу вони виконують кожного року на автошляхах обласного та всеукраїнського значення.
«Ми щороку впорядковуємо територію обабіч доріг. Прибирання зазвичай закінчуємо до першого травня. Проте ми завжди намагаємося справитися раніше», - сказав Юрій Ришкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus