USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

США запідозрили дружину прес-секретаря Кремля у податкових махінаціях, – ЗМІ

11 Лютого 2019 15:34
Дружина прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова Тетяна Навка, ймовірно, незаконно використовувала в США податкові пільги і вказувала завідомо неправдиві відомості під час заповнення американських декларацій.

Такі висновки спільного розслідування The Guardian і проекту Михайла Ходорковського «Досьє», передає Еспресо.

За їхніми даними, Навка, постійно проживаючи в США в 2006-2015 роках, разом із колишнім чоловіком Олександром Жуліним володіла кількома об’єктами нерухомості. Один із будинків залишався в їхній власності аж до січня 2019 року, однак ще в 2009 році Навка і Жулін вказали його в декларації як проданий. Крім цього, пара протягом трьох років після розлучення, яке відбулося в 2010 році, продовжувала заповнювати декларації як подружжя, користуючись таким чином податковими послабленнями.

Таким чином, у Навки могли накопичитися десятки тисяч доларів несплачених податків, стверджують розслідувачі.

Раніше журналісти з’ясували, що у Навки є іноземний рахунок в швейцарському відділенні люксембурзького банку, відкритий в 2014 році, і вона, ставши дружиною прес-секретаря президента РФ, не повідомила про нього американській владі і не закрила його, як того вимагає закон. Також з’ясувалося, що у Навки є нерухомість вартістю в десятки мільйонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus