USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Два волинських села постійно залишаються без світла

15 Липня 2016 16:57
Мешканці сіл Сильне та Городище Ківерцівського району постійно потерпають від пошкоджень ліній електропередач.

Про це стало відомо під час шостої сесії Волинської обласної ради вчора, 14 липня.

Так, до депутата Волинської обласної ради з фракції УКРОП Олександра Омельчука звернулося 199 жителів сіл Сильне та Городище Ківерцівського району, які просять здійснити ремонт електромереж для забезпечення стабільного постачання електроенергії до сіл. Зокрема, лінії електропередач, яка пролягає від селища Цумань до села Городище та урочища «Майдан».

Майже кожна гроза призводить до пошкодження лінії. Причиною є те, що ці лінії проходять через ліс, територія якого місцями дуже заболочена, опори давно не мінялися, а дерева вздовж лінії ніколи не проріджувались.

У результаті навіть при незначному погіршенні природніх умов дерева пошкоджують лінії електропередач і волиняни сидять без світла 1-2 рази на місяць. Крім мешканців, від відключень потерпають установи охорони здоров’я, заклади освіти, а приватним підприємствам завдаються збитки.

Тому депутат звернувся у своєму запиті до голови ОДА з проханням негайного вирішення проблеми. Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus