USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Суцільне болото: в Луцьку просять відремонтувати найгірший проїзд до багатоповерхівок

8 Січня 2022 19:25
Мешканці багатоквартирних будинків на вулиці Кравчука в Луцьку скаржаться на відсутність благоустрою. Вони нарікають, що ремонт прибудинкових територій тут не проводили близько 20 років.

Ідеться про двори будинків №34, 42 та 42а на вулиці Кравчука. Тут немає ні належного покриття, ні відповідно облаштованого дитячого майданчика.

Про це на платформі «Відкрите місто» повідомив мешканець одного з будинків Олександр В.

Чоловік переконаний, що їхній двір – один із найгірших у місті.

«Проїзд до житлових будинків №42а, 42 та 34 – у жахливому стані. На мою думку, це найгірший проїзд до багатоквартирних житлових будинків. Ні дороги, ні тротуару. На вихідні до цього всього – ще й стихійна парковка. Прошу відремонтувати проїзд до трьох будинків», – зазначив Олександр.
Як пригадав, із проблемою вже зверталися до Луцької міської ради. Там інформували, що будинки на Кравчука внесли у перелік об’єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій Луцька. Двір відремонтують за наявності коштів у місцевому бюджеті.

Нагадаємо, як писало Інформаційне агентство Волинські Новини, лучани, які мешкають у багатоповерхових будинках на проспекті Соборності, нарікають, що за несприятливих погодних умов у їхньому дворі утворюється «озеро».

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Лучанин Показати IP 8 Січня 2022 19:59
Скільки можна розводити той комунізм?… Просять відремонтувати двір, під’їзд, квартиру…. Одне діло пенсіонери. Чи в тих будинках не живуть молоді працюючі люди, які мають авто? Між собою домовтеся!
Коля. до Лучанин Показати IP 8 Січня 2022 21:33
Може ще всім водіям Луцька домовитись і дороги по місту поробити? З головою все в порядку?
Іруня Показати IP 8 Січня 2022 20:48
Податки держава добрі гребе, на різних штрафах теж попвнюється бюджет нашого міста. Так що повинна держава забезпечити громадян нормальеими дорогами, дворами, освітою і благоустроєм.
Уася до Іруня Показати IP 8 Січня 2022 22:05
в тих дворах - базарники ставлять свої буси от з них і запитуйте. Після того як отримали право власності - забудьте про те, що за вас хтось буде ремонтувати ВАШЕ подвір'я
К К Показати IP 8 Січня 2022 22:12
Цікаво, що на фото не проїзд до багатоповерхівок, а, фактично, пустир ( асфальтованого покриття там не було НІКОЛИ ), який особливо хитрі жителі й базарники перетворили в парковку
Хаха Показати IP 8 Січня 2022 22:21
Заразом і ваши огорожи демонтують
Луцьк Показати IP 9 Січня 2022 09:25
Треба щоб міська рада зробила і включила в комунальні платежі розкинула на всіх людей там живе багато а всі ждуть ви вже задовбали .
Педагог до Луцьк Показати IP 9 Січня 2022 15:56
А ще потрібно,щоб міська влада виділила кошти Вам на книгу з правилами українського правопису.
Будьба Показати IP 9 Січня 2022 10:36
Так то ж прибудинкова теріторія!! Нажежить власникам квартир!! То чому я маю платити з своїх податків за ремонт їхнього влассності??? А давайте мені в моїй!!! квартирі місто положить мрамоні підлоги з підігрівом!!!!
Кен до Будьба Показати IP 9 Січня 2022 16:02
Це не прибудинкова територія і місто не хоче її віддавати осбб , от і все, а базарники зробили собі там парковку.
Лучанин . Показати IP 9 Січня 2022 14:23
В привокзальному районі всі прибудинкові території вимостили бруківкою. Біля нашого будинку за адресою Ковельська 6 а майже 50 років ніякого благоустрою прибудинкової території не проводили.
Луцьк Показати IP 9 Січня 2022 20:28
Педагог ти я бачу такий україномовний то запхай свою педагогічність в одне місце ви тільки ждете що хтось повинен за вас зробити а ти будеш лежати на дивані і ходити на роботу важще х...я не піднімати працюйте .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus