USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Директора протитуберкульозного об’єднання пропонували звільнити через анонімку

25 Червня 2018 13:40
Депутат Волинської облради Сергій Слабенко підготував проект рішення щодо скасування призначення на посаду генерального директора обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання Івана Нискогуза та призначення особи, яка тимчасово виконувала би його обов’язки.

Про це йшлося 25 червня під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією.

Нагадаємо, Іван Нискогуз, який працював завідувачем організаційно-методичного відділу обласного дитячої лікарні, 21 грудня минулого виграв конкурс на заміщення посади. На конкурсній комісії він зазначав, що прагне налагодити ефективне використання енергоносіїв, а також акцентував на необхідності реформування протитуберкульозних закладів.

Сергій Слабенко зазначив, що йому особисто надійшов лист від мешканців Поворської ОТГ, що містив негативну оцінку Івана Нискогуза як ймовірного директора об’єднання. Лист депутат отримав уже після прийнятого на сесії облради рішення про призначення Нискогуза на посаду.

«Ми невчасно відреагували на звернення», – акцентував Сергій Слабенко. Та додав, що під час прийняття рішення обласна рада повинна брати до уваги й негативні коментарі.

Як пояснив перший заступник голови облради Олександр Пирожик, він звертався до голови Поворської сільської ради, який не зміг підтвердити, що громадянин, який підписав лист, дійсно проживає на території громади.

«Я хотів запросити його на комісію, щоб він обґрунтував свою позицію. Але чому ми маємо брати до уваги анонімку», – зазначив Олександр Пирожик.

Комісія вирішила рекомендувати сесії не підтримувати цей проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пацієнти Показати IP 25 Червня 2018 19:19
Верніть Валецького Юрія на цю посаду. Сучасна, дуже грамотна і у тубпитаннях людина. Юрій Миколайовис доктор медичних наук. Лагідно-вимогливо ставився до працівників і хворих. Підняла медзаклад. Виліковуваність збільшилася. Людина нової генерації медичних працівників. А ось як характеризуе теперешнього керівника один із депутатів обласної ради депутат Віктор Козак, " Іван Нискогуз(це теперешній керівник тубзакладу) є доволі конфліктною людиною і колектив об’єднання проти його кандидатури.
Житель Поворська Показати IP 26 Червня 2018 06:56
Іван Низкогуз - порядна і розумна людина. Відповідає займаній посаді як спеціаліст. А хочете побачити, що робиться в Поворську сільській раді, які *кадри* без освіти і досвіду там протирають спідниці і глушать горілку - приїдьте в село. З Козаком зрозуміло - не дають спокою гроші, які довелося вкласти в діючого голову, коли Низкогуз б'ув одним з кандидатів на посаду голови на виборах. А яким боком там політична по......я Слабенько- ще належить вияснити. Не ті часи, нешановні непане Слабенько, щоб анонімкам вірити. А написати її могли оточення голови сільської ради, або п Бігуни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus