USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Директори та вчителі волинських шкіл – у зоні АТО

18 Лютого 2015 17:33
Цими днями на неоголошену війну добровольцем пішов директор Бережницької ЗОШ І—ІІ ступенів Маневицького району Володимир Савчук (до слова, рідний брат депутата обласної ради Людмили Кирди).

На шкільній лінійці він попрощався зі своїми вихованцями, які не стримували сліз, та з колегами. Про це в повідомленні газети

«Волинь-нова» розповіла Валентина Блінова, заступник відповідального секретаря газети.

Ще влітку Володимир збирався одягти військову форму, але тоді призов уже скінчився. Хоча як батько трьох дітей не підлягає мобілізації, не відступив від наміру стати на захист України.

... І В ШКОЛІ, І НА ВІЙНІ ПОТРІБНІ СПРАВЖНІ ЧОЛОВІКИ

На Маневиччині це вже другий керівник загальноосвітнього навчального закладу, який цьогоріч залишив директорський кабінет, щоб згодом, коли настане мир, уроки патріотизму проводити для вихованців не за підручником, а на прикладах із власного життєвого досвіду.

До лав оборонців став також 55-річний Анатолій Бричка, директор школи зі Старосілля.

Нині на Донбасі воюють четверо вчителів із Камінь-Каширського району, стільки ж викладачів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Загалом у зоні АТО захищають нашу державу більш як 50 працівників загальноосвітніх навчальних закладів Волині. Ще більш як 20 — несуть військову службу за межами території збройного конфлікту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
н. Показати IP 18 Лютого 2015 17:35
ВІЙНА Зима. Асфальт розбитий ще гарячий, Розрив гранат... в повітрі скрежет, гук... А поруч сумка й іграшка дитяча, Матуся мертва й зляканий малюк. Йому, трирічнім, відірвало руку, Сльозою прикипіла далина. Така гризьба кривава і розпука!.. Поглинула Донеччину війна. Бійці його схопили в балаклавах І на руках віднесли в лазарет. А Україна втомлено ридала, Як вирватись з розбійницьких тенет. Земля уся змережена металом, Чигає смерть на тебе кожну мить. Сьогодні найціннішим капіталом – У мирі і спокої людям жить. Щодня десятки ранених і вбитих В дворищах, шахт, заводів прохідних. В благальних уклякаємо молитвах, О, Боже! Шал жахіть тих зупини! Надія Корнійчук ДОНБАС У РУЇНАХ Донбас у руїнах і дзотах, Напруга і ризик бійців. Щоденні етапи "ДВОХсотих" Й мольба капеланів-отців. Їх душі вже під небесами. Лукавить, глузуючи, Кремль. В провалля вже котяться й самі, Загарбники наших земель. Загиблі дорослі і діти На совісті того ж Кремля. Як перед агресором світу Іще не розверзлась земля?! На Сході розгул істерії, Таке не приснилося й в сні. Будь проклята тричі, Росіє, За наших убитих синів! Надія Корнійчук
дідо Показати IP 18 Лютого 2015 17:50
Мишковця з 4ї школи пора мобілізувати.
Алег до дідо Показати IP 18 Лютого 2015 22:07
А чо його?
Вчителька Показати IP 18 Лютого 2015 20:42
І директора з 23 школи,що має штани протирати то хай піде і повоює, Бігає ,як собака іщейка, на війну,всерівно користі від нього ніякої.
Ь Показати IP 19 Лютого 2015 08:06
А чо не його? На війні прості вчителі з сіл, а ті сидять і думають тільки, як би ще собі бабла в кишеню потягти?Сволочі!!! А ту наволоч першу забрати на передову!
Теж вчителька Показати IP 19 Лютого 2015 11:14
Колеги! На війні потрібні справжні чоловіки: надійні, мужні, витривалі... Питання, для чого там непотріб, який ви пропонуєте? Життя все розставить на місця. І всіх.
Анонім до Теж вчителька Показати IP 19 Лютого 2015 11:24
Як показує досвiд, на хлiбнi мiсця життя розсьавляє непотрiб, а гинуть чи страждають розумнi люди, скiльки хлопцiв загинуло уже поки в крiслах сидить всяка шв...ль? I скiльки ляже ше, а хтось буде сидiти в теплих крiслах писати собi грамоти i влаштовувати на роботу своїх кумiв. Таке враження, що нiколи не прийде кiнець нi їм нi їхньому злу.
Анонім до Теж вчителька Показати IP 19 Лютого 2015 11:25
От загревиху б в АТО!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus