USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Диверсія під носом бойовиків - у Донецьку замайорів прапор України

21 Серпня 2015 10:39
Диверсію прямісінько під носом у бойовиків влаштували невідомі патріоти України – прикрасили вхід в торговому центрі «Майдан», у Донецьку, синьо-жовтим прапором. Бойовики вже встигли його зірвати. Про це пише Преса України.

Торговий центр із символічною назвою «Майдан» знаходиться по проспекту імені Гурова, на кінцевій зупинці тролейбуса. Донедавна при вході в центр зверху висів прапор так званої «ДНР». Вночі, 19 серпня, невідомі диверсанти зірвали цей прапор і встановили український.

Один з мешканців Донецька встиг зафіксувати це на фотоапарат. 20 серпня бойовики помітили заміну і швидко зірвали українським прапор. Проте видання повідомляє, що численні користувачі соцмереж, які проживають в Донецьку, вітали ініціативу диверсантів і гордилися їхнім подвигом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus