USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Екс-директор ДКП «Луцьктепло» передумав боротися за посаду

1 Квітня 2015 18:00
Олександр Киричук, який донедавна очолював державне комунальне підприємство «Луцьктепло» і судився за поновлення на посаді, відкликав свою позовну заяву.

Про це стало відомо сьогодні, 1 квітня, під час судового засідання у Луцькому міськрайонному суді, - повідомляє «Під прицілом».

Нагадаємо, що 31 грудня 2014 року розпорядженням міського голови Миколи Романюка директора ДКП «Луцьктепло» Олександра Киричука звільнили з посади.

Втім, згодом Олександр Киричук подав до Луцького міськрайонного суду про поновлення його на посаді директора комунального підприємства та стягнення близько 33 000 гривень середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу.

Суд запам’ятався гучними заявами та пікетуванням приміщення суду.

Зокрема, у ході судового розгляду стало відомо, що Олександр Киричук, виявляється, сам писав заяву на звільнення, а згодом і відкликав її.

Юрист ДКП «Луцьктепло» Ігор Петрук заявив, що 33 000 гривень потрібно стягувати не з підприємства, а з міського голови, адже саме Микола Романюк звільняв Олександра Киричука з посади.

Натомість адвокат позивача Віктор Пилипчук попри все намагався довести, що звільнення відбулося незаконно, а міський голова взагалі діяв протиправно, мовляв Олександр Киричук після того як надіслав заяву на звільнення більше не виходив на роботу. Своє твердження Віктор Пилипчук мотивував тим, що працівники підприємства чинили фізичний опір Олександру Киричуку та не пускали його на підприємство.

Втім, сьогодні юрист кардинально змінив своє твердження і переконував, що Олександр Киричук продовжував ходити на роботу і навіть видав кілька наказів. Мовляв, позивач думав, що його не звільнили на підставі його ж власної заяви на звільнення, а тому розпорядження міського голови від 31 грудня 2014 року є незаконним.



Сьогодні було вирішальне засідання по цій справі і перед тим, як суддя Лоліта Івасюта оголосила про судові дебати, представник позивача попросив зробити перерву.

Служителька Феміди таки відклала слухання справи на кілька годин, а після перерви адвокат Віктор Пилипчук зробив неочікувану для усіх присутніх на судовому засіданні заяву – Олександр Киричук відкликає свій позов.

Причини такого рішення свого довірителя адвокат Віктор Пилипчук не зміг пояснити, однак сторони ще можуть оскаржити ухвалу суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
перше квітня Показати IP 1 Квітня 2015 18:16
це що, першоквітневий жарт?
Працівники до перше Показати IP 1 Квітня 2015 20:06
Ні - це правда і наша перемога! Тільки побачимо, що за цим стоїть. Сьогодні в суді вияснилося, що Киричук 25 грудня уклав угоду про заставу майна підприємства. То в чиїй власності знаходяться котельні і на яких умовах отримано кредит в 14 млн євро. Адже навіть депутати не мали змоги ознайомитися з умовами кредиту.
123 Показати IP 1 Квітня 2015 21:11
Континіум жив, живе, і буде жити!!! Слава Героям! Слава Континіуму!!
до 123 до 123 Показати IP 1 Квітня 2015 21:52
Хочеш сказати, що власники континіуму - герої? Хай Бог береже нашу землю і нас від таких героїв. А прості робітники - безправні раби, які за копійки працюють на хазяїв.
Воля Показати IP 2 Квітня 2015 10:33
Давно пора було "гнати" з посади цього прохадімца Коричука................ну а якщо він ще зумів кредит взяти без згоди МІСТА то це вже КРИМІНАЛ !!!
Анонім до Воля Показати IP 3 Квітня 2015 15:56
Кредит він взяв разом з романюком. Та що за цим стоїть лучани ще не знають, а що луцьктепло вже в заставі проговорився його адвокат. То хто власник луцьктепла? Романюк дай відповідь.
знаючий Показати IP 2 Квітня 2015 17:26
не сильно радійте, Саша готовить черговий ход конем. Першоквітнева заява про відкликання позову це для приспання пильності. Скоро працівники ох..ють...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus