USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-очільнику Луцького міськвідділу закидають роботу в Москві. ОНОВЛЕНО

24 Червня 2015 17:12
Колишній очільник відділу запобігання корупції та зв’язку з правоохоронними органами міської ради Роман Крохмаль працює в столиці Російської Федерації.

Про це у контексті розгляду питань щодо запобігання корупції заявив під час 75 чергової сесії міської ради депутат міської ради, голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов сьогодні, 24 червня.

Так, депутати розглядали питання щодо запобігання корупції в діяльності міського голови, секретаря міської ради, депутатів. Андрій Осіпов пропонував наділити повноваженнями розглядати питання конфлікту інтересів одну з постійних комісій міської ради.

«Багато депутатів будуть говорити, що в міськраді є відділ з питань запобігання та виявлення корупції, зв’язків з правоохоронними органами. Але, показовим є те, що людина, яка раніше його очолювала, а ще раніше була радником міського голови, працює в Москві в силовій структурі», - заявив депутат.

Коментуючи свої слова, він зазначив, що Роман Крохмаль працює в приватній охоронній фірмі в столиці Російської Федерації. Натомість сам Крохмаль з'явився у сесійній залі міської ради вже надвечір і спростував цю інформацію. Мовляв, усе це - чутки, а він сам займається садівництвом і ніде не працює. Також він додав, що згідно з чинним законодавством він як пенсіонер не може працювати на чиновницьких посадах. Утім про чиновницьке місце наразі не йшлося.

Своєю чергою, інцидент, який склався, прокоментував сам Осіпов, який на момент приходу Крохмаля вже покинув приміщення міської ради. Він запевнив, що інформацію щодо ймовірної роботи колишнього очільника Луцького міськвідділу УМВС області отримав з достовірних джерел, йшлося і про те, що Крохмаль - вже за межами України.

Андрій Осіпов пообіцяв перевірити інформацію і у випадку її неправдивості вибачитися перед Романом Крохмалем. "Я не люблю поширювати чутки, більше того, коли це ображає честь та гідність інших людей. У разі, якщо інформація не підтвердиться, неодмінно вибачусь", - зазначив Андрій Осіпов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
я Показати IP 24 Червня 2015 17:19
Осіпов, що ти куриш? кидай цю гидоту...
хіромант Показати IP 24 Червня 2015 17:29
Доля людини - зла злодюжка. Хто його зна, куди вона може закинути осіпова. Мені здається (хрещусь!), що він може закінчити свою політичну карєру досить невдало і досить несподівано.
Людмила Показати IP 24 Червня 2015 17:46
Полішук задрипаний(((( Запроданець вошивий((( Жінку з дочками теж забрав у мордор, чи вона ще тут ошивається?! Квартиру на Гордіюк задрипанець за що отримав?
Я ДО ЛЮДМИЛА Показати IP 24 Червня 2015 18:01
Ти впевнена що він там? віриш Осі? Значить така сама
Анонім до Я ДО ЛЮДМИЛА Показати IP 24 Червня 2015 20:01
Да она и читать не умеет. Ведь Крохмаль служит в силовых структурах т.е. частной фирме. Живет в Москве, но присутствует на заседаниях міської ради....
Анонім Показати IP 24 Червня 2015 18:32
"Дорога" Людмила, можу Вас запевнити осі чи хто там брешуть, і прошу вас нормально висловлюватися і підбирати свої слова, надіюся Вам зрозуміло. Вся сім*я проживає в Україні, можу Вас запевнити. І ніхто ніде не ошивається, зрозуміло надіюся) Всього Вам доброго задрипанка
пр Показати IP 24 Червня 2015 18:33
Молодец Крохмаль брал взятки тут теперь будет брать там :)) Це Украйна хлопаки :)))
ДАВНО Показати IP 24 Червня 2015 18:41
ЦЕ ВЖЕ ДАВНО ВСІ ЗНАЛИ-НІЧОГО НОВОГО :
Анонім до ДАВНО Показати IP 24 Червня 2015 21:01
а Осіпов давно приїхав зі малої родіни м.Зеленоборськ Совєтського району ХМАО Тюменської області....
Ас Показати IP 24 Червня 2015 21:00
Який д*рний Палиця що взяв Осіпова на роботу. Ігор Петрович з таким "помічником" толку не буде.
Наталка Показати IP 24 Червня 2015 23:54
А хіба це має таке велике значення для Луцька - де працює пенсіонер Р.Крохмаль?! Людина вийшла на песію і може працювати хоч сторожем, хоч двірником, хоч ще кимось... Не робіть "з мухи - слона". Невже депутатам більше нічим зайнятись?!
Жорж до Наталка Показати IP 25 Червня 2015 08:50
Порядна людина, має право працювати будь-де ,але не на окупантів які прийшли з війною в твою країну якщо це дійсно правда ,то це просто му*ак, а не крохмаль таких треба садити !!!
Анонім до Жорж Показати IP 25 Червня 2015 09:31
А ЧОМУ ЗАРАЗ ДО ФАШИСТСЬОЇ НІМЕЧЧИНИ ІЗДИТЕ І ЖИВЕТЕ ТАМ?? ЗАМІЖ ВИХОДИТЕ ЗА НІМЦІВ?? ПОДАТКИ ПЛАТИТЕ ФРН... ВІТАЛЬКА КЛИЧКО І ЙОГО БРАТИК ТОМУ НАГЛЯДНИЙ ПРИКЛАД ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus