USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Екс-«волинянка» – найвродливіша волейболістка Вінниці. Фото

27 Грудня 2016 11:09
Квоту від вінницької команди «Білозгар-Медуніверситет» на участь у першому всеукраїнському конкурсі волейбольної краси виборола колишня учасниця луцької ВК «Волинь» Юлія Козачковська.

«До цього конкурсу я віднеслась з цікавістю. Більше людей побачили наших гарних та прекрасних дівчат. Звичайно це сприяє популяризації волейболу. Це ж не тільки спорт, не тільки здоровий спосіб життя, а й краса, грація, жіночність. Волейбол займає значну частину мого життя. Це тяжка праця, кожного дня потрібно докладати багато зусиль, щоб ставати кращою. Велику вдячність хочу висловити нашим вболівальникам, які нас завжди підтримують, приходять на наші ігри, тренування. Дуже приємно грати при повних трибунах, під оплески і гуркіт барабанів! Адже ми граємо не тільки для себе, а й для людей. І тому ще більше хочеться завжди показати гарну гру, щоб не розчаровувати своїх фанів. Хочу подякувати всім, хто мене підтримував та голосував», - розповіла у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Юлія Козачковська.
Нагадаємо, під час свого навчання у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки Козачковська п’ять років грала за луцьку волейбольну команду «Волинь». Правда, в основу волейболістці не вдалося потрапити. Зате два сезони Юлія успішно відіграла у вищоліговому фармклубі лучанок «Континіум-Ковель». А у міжсезонні 2015-го року гравець повернулася на Вінничину, звідки вона родом. Пропозиція від Юлії Якушевої перед стартом минулого сезону була дуже доречною. У команді Вінницького медуніверситету вона стала «залізним» гравцем основного складу, як і в цьому сезоні.

Також відомі й найвродливіші волейболістки й шести інших Суперлігових клубів: Аліна Степанчук («Хімік»), Олена Козиряцька («Орбіта»), Людмила Ляпка («Сєвєродончанка»), Олена Тофан («Галичанка»), Марія Лозінська («Регіна») та Ольга Жула («Педуніверситету»). Єдиною командою, де ще не вболівальники не визначили міс залишається луцька «Волинь».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «МИ ДАЛИ ДІТЯМ ЖАГУ ДО ПЕРЕМОГИ», - ЛУЦЬКИЙ ТРЕНЕР З ВОЛЕЙБОЛУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ага Показати IP 27 Грудня 2016 13:21
Найвродливіша то ви загнули... і гарніших бачили....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus