USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Екс-заступник начальника волинського управління СБУ поновлюється на роботі

11 Лютого 2015 12:56
Екс-заступник начальника управління СБУ у Волинській області Віктор Уніга, якого звільнили згідно із законом про люстрацію, намагається поновитися на роботі.

Він хоче працювати, але йому постійно щось заважає, - йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Суд за позовом колишнього заступника начальника Волинського управління СБУ знову перенесли – через те, що позивач не з’явився.

Нагадаємо, Віктор Уніга намагається поновитись на службі. Торік восени його звільнили, бо потрапив під дію закону про очищення влади.

Однак із такою люстрацією правоохоронець не погодився та звернувся до Волинського окружного адміністративного суду, щоб Феміда скасувала наказ про звільнення та, відповідно, поновила його на службі.

Та сам позивач на розгляд справи не з’являється, причини – щоразу інші. Зокрема, учора, 10 лютого, він не прийшов, бо захворів. «Вчора Віктору Унізі стало зле», - повідомив його адвокат.

Як повідомляють журналісти телеканалу, відеофіксацію судового процесу щоразу забороняють, до зволу не дає сторона позивача.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Анонім Показати IP 11 Лютого 2015 13:12
звик до легкого бабла - жити по-іншому не вміє, що за імпотенти зараз керують, не за це люди вмирали, щоб виродки сиділи в теплих кріслах
не пацик Показати IP 11 Лютого 2015 14:41
пукача також треба поновити-нема чого робити дискементацію як і всіх всіх вісіх починаючи з ходарева
набридло Показати IP 11 Лютого 2015 14:44
невже все вертається на старий лад, якщо цього хабарника назад поновлять, то треба люструвати всіх, хто з цим згідний. певно буде третій майдан...... і він буде вже не мирний. коли простий нарід побачить, що без змін - піде партизанським шляхом
Лучанин Показати IP 11 Лютого 2015 15:00
"Стало зле", то якого хр*на хворому на такій роботі робити?
Луцк до Лучанин Показати IP 11 Лютого 2015 21:01
крім того,щоб паплюжити нормальних людей і прикриватися патріотичними гаслами, більш нічого корисного сьогоднішні патріоти не роблять...( людей оцінюйте не по словах, а подіях
Степан Бандера Показати IP 11 Лютого 2015 15:09
То може вже й Януковича з Азаровим поновимо на роботах? бо шось по-новому жити не получаєця?
luchanun Показати IP 11 Лютого 2015 15:12
Хороша новина, професіоналам слід ще послужити на благо нашоі неньки Украіни! Швидкого повернення вам на службу.
Волиняни до luchanun Показати IP 11 Лютого 2015 19:02
Це, мабуть, пише той, кому Уніга робив "послуги" за певну суму: закривав справи, робив пропуск через митниці,"кришував" як свого дружка Коцана. До речі, чому Коцана до сих пір не люстрували? І хто служитиме на благо неньки України? Уніга? Так він її давно продав російським найманцям. Тому і є давним-давно доларовим мільйонером.
Патріот Показати IP 11 Лютого 2015 15:24
Саме основне що в сюжеті жодного слова не було сказано про те, як вказаний екс-керівник тривалий час був на передовій у зоні АТО! Але куди ж там... тут же стільки "патріотів"-писак знайшлося, які всіляко косять від армії і лише приймаються усіх люструвати! Авжеш, є такі люди, яким грубо кажучи взагалі пофігу на те, кого люструвати, лиш би процес... І всім байдуже на те, що Венеціанська комісія різко розкритикувала так званий закон "про люстрацію", як такий, що не відповідає Європейським нормам! (http://podrobnosti.ua/1007159-venetsanska-komsja-rozkritikuvala-zakon-pro-ljustratsju-v-ukran.html) Однак навіть у цьому "законі" йдеться про те, що люстрації не підлягають особи, які приймали участь в АТО. Тому навіть чисто з формальної точки зору - звільняти особу-учасника бойових дій права не мали. Власне мабуть тому він і хоче відновитись на посаді... Це його абсолютно законне право. Але якщо ми говоримо про якісь звільнення - то чому ніхто не задається питанням де зараз наші горе-патріоти, такі як Гузь чи Данильчук? Всі так яро, немов овечки, ходили за ними - майданили... А в кінці що ми отрмали? Один став нердепом - хоча б якийсь людський закон підготував? Ні.... А другий зараз на передовій? Знов ж таки ні... Більше того, аби лише відкосити від служби в Нацгвардії він через своїх знайомих, здобутих за час "революції підлості", прописався у мєнтовському батальйоні, але там навіть не появляється - відсижує яйця вдома... Ось вам і патріотизм, Україна понад усе, хто не скаче той.... Така сувора правда...
ВН до Патріот Показати IP 11 Лютого 2015 15:38
Дякуємо за коментар. Можете надати офіційну інформацію про перебування Віктора Уніги в АТО? Будемо вдячні.
Патріот до ВН Показати IP 11 Лютого 2015 15:48
Зверніться до сбушників або у штаб АТО - вони вам підтвердять. Або самого Унігу і спитайте - хоча він не звик таким вихвалятися - вважає це за свій обов'язок, а не так, як більшість наших диванних коментаторів ))) тому може і промовчить і відмовиться коментувати
Волинянин до ВН Показати IP 11 Лютого 2015 19:05
Уніга насправді не був у зоні АТО, а відсижувався у Харкові. Спочастку такі СБУшники продали Україну, а потім робили вигляд, що її захищають. На палю таких як Уніга запроданців.
Ковельчанин до Волинянин Показати IP 11 Лютого 2015 20:54
Якщо ви не знаєте, де був Уніга в штабі АТО, то зверніться до Прес центру СБУ і вони вам ще раз підвердять, що він перебув у серпні-вересні в районі Іловайська, був керівником групи і успішно виконав завдання за що був нагородженний державною нагородою, про яку вас також можуть повідомити, якщо ви офіційно зробите запит
т 34 до Волинянин Показати IP 11 Лютого 2015 21:53
Ти па*ло ди*ільне. Я особисто був з Унігою В.В. в зоні АТО під донецьком. А ти був там чмо сопливе
до т 34 до т 34 Показати IP 11 Лютого 2015 22:09
без сумніву, що ви особисто були в зоні... але з такою лексикою як у вас, виникає питання: в якій саме зоні ви були з Унігою В.В.?
т 34 до до т 34 Показати IP 11 Лютого 2015 22:30
А до таких обізнаних як Волинянин лагідніших слів не знайшлося. За лексику вибачаюся.
Лучанка Показати IP 11 Лютого 2015 15:28
Та всі знають чим закінчилася та революція! Одна наволоч змінила іншу! Зайве свідчення тупості наших диванних патріотів. Щоправда, як на мене, Уніга був найбільш людяним у тій системі. Особисто з ним стикалася і маю визнати, що він достойна людина!
Луцьк до Лучанка Показати IP 11 Лютого 2015 16:01
Цілком згідна! Що Мельникович, що Уніга нормальні люди і були на своєму місці. Взагалі хтось читав той Закон про люстрацію?! Венеціанська комісія вважає його брєдовим і це не безпідставно! Звільняти людину тільки за те, що вона працювала при режимі Януковича це тупо! Якщо копнути глибше, то і вчителів треба позвільняти, бо проти Табачника не повставали і працівників інших державних установ, бо вони бач керувались злочинною владою! Якщо ви хочете первірити чиновника, працівника силових структур, то ВІДСТОРОНІТЬ від обов'язків на час розслідування, а не трах бах і звільнити. Ясне діло, що будь яка нормальна людина піде відстоювати свої як мінімум конституційні права!
Олег Показати IP 11 Лютого 2015 15:41
Нова влада вже багато наробила - понаставляла у всі структури нових хапуг, яким такі як Уніга немов бельмо на оці! В той же час СБУ затримало керівників Головного Управління Державної фіскальної служби України у Волинській області на хабарі у 400 тисяч гривень. Мабуть хтось дуже зацікавлений у тому, аби люди з досвідом не працювали у спецслужбі - тому і виступають за їх люстрацію.
Знайомий Показати IP 11 Лютого 2015 15:53
Дуже обідно за державу,що звільняють справжніх професіоналів з роботи.Віктор як справжній офіцер і патріот поїхав в зону АТО і був не тиждень,не місяць і в гарячих точках,за що і отримав учасника бойових дій.Але він не ходить не кричить як всі наші політики і громадські діячі, які просто піаряться на цьому)
Любомльчанин до Знайомий Показати IP 11 Лютого 2015 16:28
Знаємо Віктора Володимировича як порядну людину, офіцера, тому ми за те, аби він все-таки поновився на службі , адже має знання і досвід, а їх не купиш за гроші.Шкода що через недосконалі закони держава втрачає таких професіоналів, а ті, хто приходять до влади не можуть не лише два слова зліпити , але і мріють про все і зразу.
ВН прошу не видаляти Показати IP 11 Лютого 2015 17:28
https://m.youtube.com/watch?v=MqRdQybHrkA
Люстратор Показати IP 11 Лютого 2015 17:31
подивіться як в Україні проходить люстрація і на скільки досконалий цей закон: https://m.youtube.com/watch?v=MqRdQybHrkA
Викладач до Люстратор Показати IP 11 Лютого 2015 19:11
Унігу вже звільняли за хабарництво з лав СБУ у 2008 р., коли розкрилися деякі його злочинні махінації. В той період його приютив дружок Коцан. Цілий рік Уніга просидів на посаді помічника ректора. Винюхував все, строчив писульки; потім, коли звільнили начальника СБУ, Уніга хутенько поновився, але вже не в ролі начальника, а нижче рангом. Мало його ще люстрували. У період майдану далеко ховався, знайти не могли. Тепер знову вилазить, як вош на кожух. Нехай не дразнить людей, бо буде йому зле.
Небайдужий Показати IP 11 Лютого 2015 20:59
Прижали хвостика хлопчику, не хватає на життя грошиків, то нехай ще Джеку-Коцана попросить про поновлення і скатається з ним у загранвідрядження. Знімуть з рахуночків заховані грошенята. Чи може рахуночкі вже пусті?!) Не люстріровати, а кастріровати таких треба!
Сергій Показати IP 11 Лютого 2015 21:05
Цей керівник якого пролюстрували не відмазав свого сина, який поїхав також служити в зону АТО, а не так як деякі патріоти шукають будь-які шляхи, щоб відкосити від мобілізації
77 Показати IP 11 Лютого 2015 22:19
Це дуже порядна та чудова людина. Таких одиниці, що тут говорити - мудрий керівник. А те, що пишуть проплачені вівці, то нехай вони звернуться до психіатричної лікарні, я думаю, що їм там нададуть кваліфіковану допомогу. І Бог вам суддя писаки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus