USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Електронна реєстрація: які дитсадки обирають волинські батьки?

10 Травня 2013 12:42
Із 7 травня розпочався електронний запис малят у дошкільні навчальні заклади. Чимало лучан уже скористалося електронним записом — у списку 262 дитини. Найбільшу кількість малюків (37 осіб) батьки хочуть віддати у дитсадок №5, друге місце — ДНЗ № 9 (28 осіб), третє — ДНЗ № 40 (19 осіб)- повідомляє «Волинь нова».

Нагадаємо, на сайті міськради з’явився сервіс «Електронна черга до дитячого садка».

Про це у телефонному коментарі «Волинським новинам» повідомив провідний спеціаліст відділу інформаційної роботи Луцької міськради Олександр Олішевський. За його словами, наразі модуль знаходиться у рубриці «Жителю міста» і називається «Заявка в ДНЗ».

Через обрання цього віконечка відбувається перехід на форму реєстрації. На цій сторінці батьки мають заповнити два блоки інформації — «Інформація про дитину» та «Інформація про батьків». Серед обов’язкових відомостей — інформація про дитину і серія та код свідоцтва про її народження, бажаний рік вступу в ДНЗ, обрання із запропонованого переліку закладів дитсадочка, а також контакти батьків. Ця особиста інформація захищена персональним кодом заявки, який вони отримують після реєстрації. На сайті всі охочі можуть побачити іменний список зареєстрованих дітей до кожного дитсадка і його номер у черзі, рік бажаного вступу у цей ДНЗ (2013—2015) і відповідний статус «В очікуванні».

Уже зараз видно, що деякі батьки записали свою дитину у два–три найближчі садочки, щоб мати впевненість у черзі. Очевидні й перші недоліки електронної системи — у деяких списках одна й та сама дитина зареєстрована тричі (так буває, коли батьки не могли одразу побачити реєстрацію і робили повторний запис), трапляються й помилки. Але ці технічні недоліки,к кажуть, після вихідних зможуть усунути. Хочеться вірити, що віднині батькам влаштувати малят у ДНЗ буде легше, не треба неофіційно «домовлятися» із завідуючими садочків.

Чимало лучан уже скористалося електронним записом — у списку 262 дитини. Найбільшу кількість малюків (37 осіб) батьки хочуть віддати у дитсадок №5, друге місце — ДНЗ № 9 (28 осіб), третє — ДНЗ № 40 (19 осіб).

Нагадаємо, стати у чергу, можна на сайті Луцької міської ради — www.lutsk.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
а як же Показати IP 14 Травня 2013 14:38
"Ця особиста інформація захищена персональним кодом заявки, який вони отримують після реєстрації". натискаєш на ПІБ дитини, після переходу на сторінку "Доступ до заявки" знову натискаєш на ПІБ дитини (рядком вище поля введення коду) і - вуаля! вся інфа по заявці вільно доступна кожному
Крикун Вадим Олександрович Показати IP 31 Травня 2013 17:57
Поставити на чергу в дитячий садок №6
кушнерчук владислав Показати IP 3 Липня 2013 18:29
чи стоїть моя дитина на черзі у дитсадок номер 5
Черняк Андрій Ігорович Показати IP 10 Липня 2013 13:26
поставити на чергу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus