USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Електронний вступ» не справляється з роботою

4 Липня 2011 18:04
Експеримент Міністерства освіти «Електронний вступ» вже не справляється із заявами вступників і постійно працює зі збоями.
На спеціально створеному розділі, де вступники можуть поставити адміністрації «Електронного вступу» запитання щодо роботи сервісу, постійно з'являються повідомлення від абітурієнтів зі скаргами на роботу сайту, - пише Gazeta.ua.
Комусь уже четвертий день не приходить підтвердження, за когось система самостійно відправила заяву в невідомий виш, в когось заява відправила результати лише 4 замість 5 предметів тестування в школі тощо.
Окрім того, абітурієнти мусять вступати до університетів наосліп, не знаючи, скільки безкоштовних місць в обраному виші.
На сайті системи «Конкурс», де має міститися інформація про кожного абітурієнта, що вже подав документи і про кількість платних і безплатних місць у виші, навпроти пункту «Державне замовлення» стоять нулики.
Вступники не знають, чи прийняли їх документи, а якщо й прийняли, то невідомо, яке місце в рейтингу вони зайняли.
Водночас у Міносвіти стверджують, що все працює цілком стабільно і проблеми з системою вже вирішені.
«Електронний вступ» працює цілком нормально, а вступна кампанія є контрольованим процесом. Просто на підтвердження реєстрації абітурієнта потрібний деякий час, адже це – технологічна процедура», – повідомив Ярослав Болюбаш, директор департаменту вищої освіти Міністерства освіти, молоді та спорту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Fantom Показати IP 5 Липня 2011 09:11
вчора принаймні сам бачив як знайома не могла зайти на сайт, тому що система перевантажена.
РВК Показати IP 5 Липня 2011 10:34
Допоки тендери на софту (мільйонні) будуть вигравати кишенькові фірмочки, а робити роботу - фрілансери - так і буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus