USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Електропостачання Криму з континенту відновили

24 Березня 2014 16:16
"Кримська електроенергетична система", підрозділ держпідприємства НЕК "Укренерго", о 9.50 понеділка повідомила енергопостачальній компанії "ДТЕК Крименерго" про скасування застосування графіків аварійних відключень (ГАВ). Про це повідомляє «Інтерфакс Україна».

"Усім споживачам було подано енергоносій", - йдеться в повідомленні "ДТЕК Крименерго".

Нагадаємо, більшість міст на території Автономної республіки Крим сьогодні вранці мали проблеми з енергозабезпеченням. Близько третини території Криму залишилася без струму.

Компанія "ДТЕК Крименерго" уточнює, що 23 березня близько 19.40 у зв'язку з технічними порушеннями (аварійне відключення та виявлення аварійного дефекту) двох ліній НЕК "Укренерго" 330 кВ "Каховка-Островська" і "Мелітополь-Джанкой" диспетчер "Кримської електроенергетичної системи" віддав розпорядження "ДТЕК Крименерго" про тимчасове введення ГАВ у повному обсязі.

Завдяки природному нічному зниженню рівня навантаження о 1.00 24 березня енергопостачальна компанія підключила енергоносій усім споживачам, які були відключені напередодні за вказівкою НЕК "Укренерго".

Проте коли енергонавантаження на півострові почало зростати, о 5.40 понеділка диспетчер "Кримської електроенергетичної системи" підтвердив обмеження навантаження на півострові — 300 МВт щодо перетоків із материка та застосування ГАВ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 16:41
Ой двремно.
Москаль Показати IP 24 Березня 2014 17:28
И чего добились этим отключением? Ведь могли бы покупать электроэнергию у Украины. За такие нужные ей деньги. Теперь в Крыму будут строить 2 теплоэлектростанции, обеспечащих в будущем все потребности Крыма в электроэнергии с избытком. Строительство будет завершено через 2,5 года, а пока энергобезопасность полуострова будут обеспечивать 9 временных электростанций. Сколько бабла не дополучат госбюджет и украинские энергетики? Блин, нет ума - считай калека. Пропустите ток через мозги яйценюха и бабы с косой (если, конечно,мозги найдете). Говорят, в психушках электричеством лечат. Может и их попустит.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus