USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нардеп розповіла, як на неї полював журналіст. ФОТО

27 Вересня 2013 08:44
Фотографію, на якій Ірина Фаріон говорить по мобільному телефону, до якого причеплений брелок у вигляді матрьошки, народний депутат прокоментувала під час прес-конференції у Луцьку.

Нещодавно в інтернеті з’явилися фотографії, на яких Ірина Фаріон говорить по мобільному, до якого причеплений брелок у вигляді матрьошки. Під час прес-конференції народний депутат прокоментувала цей випадок.

З її слів, це чергове «знайдімо скалку в оці Ірини Фаріон». Під час Форуму видавців у Львові відбувалася автограф-сесія, і до Ірини Фаріон підійшла «чарівна пані» та сказала, що вона з Херсонщини.

«На Херсонщину я зараз дуже активно реагую, позаяк моя остання зустріч в Херсоні була дуже феєрична. На мене повіяло спогадами, я готова була обнімати, цілувати ту пані, йти з нею на каву. Вона присіла біля мене і ми почали спілкуватися. Вона розповіла, що мешкає у Львові вже шість років разом з чоловіком, погано знає українську мову. Пані попросила привітати її товаришку з днем народження та дала мені свій мобільний телефон. Я взяла її телефон двома пальчиками та привітала її подругу», - розповіла народний депутат.

У цей час поряд перебував журналіст львівського інтернет-видання «Варіанти», який, зі слів Ірини Фаріон, влаштував колись скандал з дитячим садочком.

«Він полював на мене увесь день і вважав, що щось вполював. Непотрібні мені чужі матрьошки, у мене є свої віночки, і на фотосесії я це також засвідчила. Ось така банальна історія з матрьошкою. Я тепер буду уважна», - пояснила Ірина Фаріон.

Вона продемонструвала учасникам прес-конференції свій мобільний, показавши, що ніяких матрьошок, причеплених до нього, немає. Народний депутат зізналася, що телефон доволі дорогий, проте гроші для його придбання вона заробила.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Александр Показати IP 27 Вересня 2013 09:21
Это самое интересное, что было на пресс-конференции? Матрешки, веночки...Детский сад, старшая группа...
Че Показати IP 27 Вересня 2013 10:02
Фура, завантажена "матрёшками", паралізувала роботу Глухівської митниці на три місяці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus