USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Філатенко нагородили золотою медаллю

13 Травня 2011 09:46
З нагоди 70-річного ювілею журналістку Анастасію Філатенко нагородили Золотою медаллю української журналістики Національної спілки журналістів України.
Про це пише ЛІП.
Анастасія Філатенко – редактор відділу культури і освіти газети «Волинь-нова», заслужений журналіст України.
Вона народилася у селі Річиця на Київщині.
У 1967 році після закінчення факультету журналістики Київського держуніверситету імені Тараса Шевченка приїхала на роботу в редакцію тодішньої «Радянської Волині». І дотепер працює у цій газеті, що має назву «Волинь-нова».
Довідково:
Золота медаль української журналістики – нагорода, заснована рішенням пленуму правління НСЖУ у грудні 2008 року з нагоди 50-ліття Спілки.
Ця відзнака вручається ветеранам Спілки, її активістам за багатолітню плідну діяльність у нашому творчому об’єднанні.
Золотої медалі української журналістики можуть бути удостоєні й громадяни України та зарубіжних держав за активну підтримку свободи слова в Україні, відстоюванні прав журналістів.
Пропозиції про нагородження подають Кримська, Київська, обласні організації НСЖУ, секретарі та голова Спілки, – йдеться на сайті НСЖУ.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЧуйНа Показати IP 13 Травня 2011 15:29
Невже так довго треба жити, Щоб собі цяцьку заробити?!?)))
O-la Показати IP 26 Жовтня 2011 12:44
Дуже самовпевнена особа,статті її тільки замовлені, про талантів Волині навіть не згадує... а нащо.. заздрість багато робить!! так що її нагороди нічого не варті..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus