USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Флеш-моб «Кольоровий Луцьк». АНОНС

20 Березня 2014 08:43
Аби привернути увагу лучан до проблеми людей з синдромом Дауна 21 березня на Театральній площі Луцька о 14:00 відбудеться флеш-моб «Кольоровий Луцьк» у рамках акції Lots of Socks (Сила силенна шкарпеток). Ця акція відбувається 21 березня, у Міжнародний день людини із синдромом Дауна, у 64 країнах світу.

Лучанам пропонують прийти до центру міста у кольоровому одязі та шкарпетках на 5 хвилин, аби висловити свою підтримку людям з синдромом Дауна.

Зі шкарпеток можна зробити шарф чи прикрасити сумку. Лучани-учасники флеш-мобу зможуть придбати сувенір на згадку, отримати інформацію про хворобу, а також подарувати свої теплі обійми дітям-даунам що будуть присутні.

Організатори акції - волонтерський клуб «Зірка надії» за підтримки волинської обласної громадської організації батьків дітей з синдромом дауна та іншими порушеннями розвитку.

Довідка. 21 березня у всьому світі відзначають Міжнародний день людини із синдромом Дауна. Відповідно до статистичних даних Світової організації охорони здоров’я ймовірність народження дитини з цією хворобою становить 1:700 новонароджених, не залежно від раси, місця проживання, способу життя або соціального становища батьків. Такі діти разом з батьками щодня борються за гідне життя та адекватне ставлення суспільства.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus