USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Флешмоб у Луцьку. Крим – це Україна

8 Травня 2014 12:35
У Волинському технікумі Національного університету харчових технологійвідбувся патріотичний флешмоб "Єдина Україна", який організовувала дирекція технікуму.

Студенти вишикувалися єдиним "кордоном" нашої країни та за допомогою вишитих рушників створили напис "Єдина Україна".

"Цим заходом ми хочемо показати, що наш технікум за єдину суверенну державу та проти російської окупації", - розповів директор технікуму Ігор Корчук.

"Сьогодні наша країна на порозі нової війни, яку без оголошення розпочав проти нас уряд Росії. Ця війна супроводжується психологічним тиском на українців, окупацією Криму, фінансуванням сеператистських угрупувань, які ведуть терористичну антиукраїнську діяльність, спрямовану на розкол України", - каже заступник директора технікуму Оксана Межова.


Також на захід був запрошений активіст луцького Євромайдану Роман Перванчук, який подякував студентам за такий патріотичний захід та свідомий вибір демократичного розвитку нашої держави.


Захід завершився фонограмою "Молитва за Україну".

Студентам дуже сподобався цей флемоб і Студентська Рада планує проводити низку патріотичних заходів та залучати до них максимальну кількість студентів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дід Панас Показати IP 8 Травня 2014 14:57
Забудьте про Крим, наївні люди
крим Показати IP 8 Травня 2014 18:00
Крим - сам уплыл от украины, сам захотел и сам уплыл навсегда, а в гости отдыхать милости просим без обид и без оружия. Давайте жить дружно, ребята украинцы. Я надеюсь, что все будет хорошо у вас и у нас. Будем жить в мире и согласии мы все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus