USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фронтмен гурту «Мотор’ролла» виступить у Луцьку

11 Листопада 2016 11:01
З сольним концертом у пивному клубі «Оболонь», відомому як Кораблик, виступить фронтмен гурту «Мотор’ролла» Сергій Присяжний.

Концерт відбудеться 12 листопада о 21.30.

«Останнім часом стало модним та актуальним виступати у подібному форматі через можливість слухачів бути ближчими до виконавця завдяки майже камерним умовам, у яких проходять подібні виступи. Але не варто чекати акустичного анплагту – все звучить по-рокерськи драйвово та потужно!» - повідомляють організатори.

Так званою «фішкою» виступу артиста є оригінальна програма, яка складається як з авторських пісень, так і з улюблених композицій особисто Сєні. Це «моторролльні»: «Не дзвонила, не заходила», «Забави патріотів», «8 колір»; народні: «Ой наступала та чорна хмара», «Ой на горі вогонь горить» та традиційні українські пісні «Минає день», «Ясени», «Києве мій» та багато інших.

Під час виступу між піснями у відвідувачів Кораблика буде унікальна можливість поспілкуватися безпосередньо із виконавцем, який із задоволенням відповість на різні цікаві запитання. Багато хто із прихильників творчості гурту «Мотор’Ролла» відкриють для себе особистість Присяжного із невідомого боку.

А по завершенню концерту танці від Тіми, - додають організатори.

МОТОР'РОЛЛА - рок-група з міста Хмельницький, яка бомбардує сцени України вже понад 20 років.

МР починали з рокабіллі-хард-кору, але особливу популярність їм приніс період нульових, який закріпив групу в ряді метрів української рок-альтернативи з альбомами "... шо кому не ясно?" (2005) і "Кольорові сни" (2008).

Сьогодні виступу групи складають виконання всіма улюблених власних хітів ("8 колір", "Не дзвонила...", "До тебе мила") а також нові пісні, які увійшли до альбому 2015 року "Два кроки до весни" (Картина, Це ти, Душа).

Крім того, своїм звуком МР виконує знакові українські пісні, які увійшли в особливу програму відому шанувальникам під назвою ЧУМАКИ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хой Показати IP 8 Листопада 2016 10:10
Арсеній Павлов?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus