USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гель від травм для українців, яким німці лікували тварин. ВІДЕО

6 Вересня 2013 15:00
30 ін’єкційних препаратів відомого німецького виробника, які продавали в українських аптеках, виявилися фальсифікатом.

Такою є інформація перевірки ексклюзивного дистриб’ютора фармацевтичної компанії «Heel», проведеної Держлікслужбою, інформує ICTV.

Керівник служби Олексій Соловйов повідомив, що із 68 препаратів, маркованих українською, – 28 не були зареєстровані навіть у самій Німеччині. А 44 види ліків, які продавали з німецьким маркуванням начебто були призначені лише для продажу в Європі, відтак в Україні вони -контрабанда.

Перші 30 препаратів під час перевірок виявилися фальшивими, це підтвердили і на німецькому заводі.
Ще одне порушення – недотримання температурного режиму зберігання ліків. А гель «Траумель С», який у наших аптеках продавали як ліки після травм, у Німеччині раніше використовували ветеринари, а тепер його взагалі зняли з виробництва.

Нині перевірка триває, а імпорт ліків цього німецького виробника припинений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Катя Показати IP 7 Вересня 2013 14:13
Очень жаль, что в нашей стране из-за "бандитских разборок и рейдерских захватов" люди не могут покупать нормальные препараты из германии, которым перекрывают дорогу, в том числе при помощи продажных журналистов...Кстати препарат "Траумель"в Германии существует с 1936 года. Противно слушать даже этот п...ж!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus