USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Генпрокурор назвав суму збитків від правопорушень у справі Гладковського

21 Жовтня 2019 07:00
Генеральний прокурор Руслан Рябошапка назвав збитки від правопорушень у вчиненні яких обвинувачується ексзаступник голови РНБО Олег Гладковський.

Про це сказав генпрокурор у програмі «Факти тижня», передає УНН.

«Якщо говорити про перший епізод, це про поставку автомобілів, сума (збитків – ред.) приблизно 140 мільйонів гривень. А щодо неправдивого декларування, не пам’ятаю точно, але там суми були в доларах, близько десятка тисяч доларів», – розповів Рябошапка.

Рябошапка додав, що якби Гладковському вдалося виїхати за кордон, НАБУ вимушено було б його шукати.

Як раніше заявив генпрокурор, справа про корупцію та розкрадання коштів в оборонній галузі, а також про зловживання службовим становищем, у чому підозрюють колишнього першого заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олега Гладковського, «має певні зв’язки» з екснардепом та колишнім головою парламентського комітету з питань нацбезпеки і оборони Сергієм Пашинським.

Нагадаємо, НАБУ затримало Гладковського при спробі виїхати за кордон.

17 жовтня НАБУ повідомило про затримання колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського за підозрою у зловживанні службовим становищем. 18 жовтня детективами НАБУ повідомлено йому про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем) та ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України. 19 жовтня Вищий антикорупційний суд України оголосив про обрання запобіжного заходу Гладковському у вигляді тримання під вартою із заставою у розмірі понад 10 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus