USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Герой» у маршрутці вдарив в обличчя п’яного дідуся під схвалення пасажирів, - ЗМІ

16 Січня 2018 18:38
Пасажир міжміської маршрутки вдарив в обличчя нетверезого старшого чоловіка, який не порушував громадського порядку, і вийшов на зупинці.

Про це розповів очевидець події Ігор, пише Район.Рожище.

Чоловік повідомив про пригоду, яка трапилася з ним в салоні маршрутного таксі «Луцьк-Рожище».

Подаємо лист без змін.

«13 січня в маршрутці Луцьк-Рожище, яка їде до автостанції мною були помічені неправомірні дії з боку водія. Ситуація склалась так. Попереду сидів чоловік, який був в стані алкогольного сп'яніння. Йому років 60. Особливо нічого поганого не робив, головне, ні на кого не нападав. Біля нього сиділа жінка-інвалід, яка вирішила відсісти з невідомих мені причин.

Після чого її колишній сусід хотів їй щось сказати, оскільки жінка пересіла на сидіння яке було попереду, він торкнувся її плеча, щоб вона обернулась до нього. Звичайно, це мені не сподобалось, але оскільки він не хамив і не поводив себе агресивно, я нічого не став робити. Але деякі пасажири вирішили це достатнім для того, щоб висадити чоловіка, про що й стали просити водія.

Водій же, як справжній «герой», вийшов і почав витягувати його за руки. Зауважу, чоловік був явно старшим за нього. І як би там не було водій не має права застосовувати фізичну силу порушуючи цим ряд конституційних прав та принижуючи цим людську честь і гідність. Я зробив зауваження водію, що він перевищує межі своєї компетенції і йому потрібно викликати наряд поліції. Водій сів на своє місце.

Але що вразило найбільше, пасажири почали на мене кричати, що я не захистив жінку-інваліда, а заступився за п'яного. На той момент всі забули, що він в першу чергу людина, чийсь батько та можливо вже і дід. Один з пасажирів на зупинці вирішив себе також відчути героєм. Коли автобус зупинився він вдарив нетверезого чоловіка в обличчя і вийшов.

Хотілось би знайти його та притягнути до відповідальності, але на жаль, навряд чи вийде. Водій навіть не звернув на це уваги, що у нього у транспорті сталося правопорушення.

Також дуже було образливо, що люди мене похвалили б, якби я також почав бити цього чоловіка. А от, коли я його захистив, всі відразу почали словесно нападати на мене.

Сам навчаюсь на юриста на 3-му курсі. Знаю, що так не можна було робити, тому зробив зауваження. А найбільше вразило, коли жінка років за 50 почала акцентувати увагу на тому що я, м'яко кажучи, занадто молодий, щоб робити зауваження. Хотілось би звернутися до таких осіб та сказати, що деякі люди набагато молодші за вас можуть в чомусь розбиратись краще. А ті, хто робить акцент на вік просто не мають більше аргументів. У мене все».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
скептик Показати IP 16 Січня 2018 18:43
Брєжнєв стал, разводит руками:"Ну куда пойдешь с такими дураками". це не народ, а стадо озвірілих баранів, які не мають ні поваги до старших, ні якогось співчуття. з неграми жити легше
спектик до скептик Показати IP 17 Січня 2018 11:31
Скільки захисників розвелося... Невже жодному з вас не доводилось стикатись з неадекватною поведінкою, а часто й відвертою агресією нетверезих у свою адресу, у адресу своїх близьких? Чи ви усі толерантно витираєте плювок з обличчя і підставляєте другу щоку? Не той народ мойсей пустелею водив. А інтернетному правозахиснику раджу ознайомитись із положеннями ст. 178 КУпАП.
мирна Показати IP 16 Січня 2018 18:46
"українці" у всій красі... :(
Імя Показати IP 16 Січня 2018 19:10
стадний інстинкт в людей...
Місцевий Показати IP 16 Січня 2018 19:44
-"Патріот"-сказали пасажири. -"Слава Україні і всіх з Новим Роком, любі українці"- відпоів "герой", і щасливий і переповненений гідністю від зробленого доброго діла пішов до батьків на Щедрий Вечір "бухнуть"
Лучанин Показати IP 16 Січня 2018 20:51
Гнила країна і люди такіж
Айяй Показати IP 16 Січня 2018 20:52
Випив. Їде додому. На біса його висаджувати, щоб заснув і замерз десь у корчах? Як п'яний, то не шкода, і по пиці можна з'їздити?
Анонім до Айяй Показати IP 16 Січня 2018 22:45
шкода що не попав на такого діда, який би йому я"ця відірвав
Йопрст Показати IP 16 Січня 2018 22:47
Видно було за що,старі пєрдуни багато по сінькє собі дозволяють
Кіт Показати IP 19 Січня 2018 14:27
А те, що те п'яне мерзоття лізе до людей, то норм?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus