USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гірники шахти №10 «Нововолинська» припинили голодування

14 Листопада 2016 12:43
Гірники Шахти №10 “Нововолинська” припинили голодування, ще розпочали ще тиждень тому, вимагаючи з-поміж іншого погашення трьохмісячних боргів із виплати заробітної плати.

Про це повідомляє Конфедерація вільних профспілок України.

Таке рішення шахтарі прийняли після того, як їм було обіцяно повернути зароблене. Про це повідомив один із голодувальників, член тамтешньої первинної профспілкової організації Незалежної профспілкової організації України Олександр Герасимчук.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини у п'ятницю, 11 листпада, на ДП «Волиньвугілля» надійшло понад 9 мільйонів гривень, які частково мають бути використані для погашення зарплатних боргів.

«Нам пообіцяли, що сьогодні виплатять певну суму, – розповів він. – Щоправда, яку саме – сказати не можу. Оскільки люди були виснажені голодуванням, яке тривало цілий тиждень, було прийнято рішення припинити його. Сподіваємося, що нас не обдурили…»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Шахтар Показати IP 14 Листопада 2016 12:57
Їх накормив Гузь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus