USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На зарплати волинським шахтарям надійшло 9 мільйонів

11 Листопада 2016 16:02
На ДП «Волиньвугілля» надійшло понад 9 мільйонів гривень, які частково використають для погашення зарплатних боргів.

Про це повідомляють на сайті Нововолинської міської ради.

Згідно з інформацією голови Волинського теркому профспілки шахтарів вугільної промисловості Юрія Калістратова, учора, 10 листопада, на ДП «Волиньвугілля» надійшло 4 мільйони 135 тисяч гривень держпідтримки і 5,3 мільйони гривень за реалізоване вугілля.

Відтак, як повідомляє міськрада, це дало змогу закрити по зарплаті 28 % жовтня і 68 % серпня. Проте заборгованість по зарплатні ще залишається. Так за серпень волинським гірникам боргують 5 мільйонів, за жовтень – більше 10 мільйонів гривень.

Як повідомляло Інформаційнеагентство Волинські Новини раніше, 7 листопада, 300 працівників державної шахти №10 Нововолинська оголосили безстрокове голодування – люди вимагають забезпечення їхнього права на оплату праці. Загальна заборгованість з виплати зарплат на шахті складає біля 3-х місяців.

8 листопада, до голодуючих гірників на шахту №10 “Нововолинська” прибули представники місії ОБСЄ. Спостерігачі Організації з безпеки та співробітництва в Європі мають донести проблему вугільників до європейської громадськості.

А вже 9 листопада стало відомо, що Кабінет Міністрів України ухвалив розпорядження про направлення у листопаді 8,5 мільйона гривень на погашення заборгованості шахтарям нововолинської шахти № 10.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus