USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

ГО Луцька бойкотуватимуть виступи артистів, які виступають в РФ

14 Березня 2016 17:19
Звернення громадських організацій Луцька, яке підписали керівники цих ГО, до Миколи Романюка з тим, що вони вважають неприпустимим виступи деяких виконавців на території міста поширили в мережі.

"Ми проти виступів Потапа і Насті, Ані Лорак, Таїсії Повалій, Світлани Лободи, Віри Брежнєвої, Анни Сєдакової, гурту Віа ГРА, Елки, Ірини Білик, NikitA та інших, які не зважаючи на війну в Україні, продовжують працювати та виступати в Росії. Просимо заборонити будь-які концерти цих артистів", - йдеться у зверненні.

Підписалися ГО"Спілка власників зброї Волині", "БОЙКОТ", Автомайдан України, Спілка ветеранів Афганістану, ГО "Волинське обласне об'єднання учасників АТО та волонтерського руху" та Спілка ветеранів добровольців.



"Миколі Ярославовичу Романюку. Микола Ярославович, в нас є національна гідність й повага до загиблих Героїв?", - коментують активісти.

Нагадаємо, у 2014 році, коли російські війська розпочали агресію на сході України, під час концерту в РФ Потам так хотів повеселити глядачів, що під час виступу попросив свою напарницю зняти з нього штани. А потім, стоячи на сцені в трусах і сорочці, подякував Росії, що та приймає українських артистів.



А коли вся країна вийшла на Майдан, аби вибороти своє право на краще життя, аби знищити режим, співачка Ані Лорак сказала, що люди протестують на Майдані, бо їм бракує любові, що їй не подобаються барикади у центрi Київа, що страшно вийти з дому, а в неї ж зйомки в "Голосі країни".



Коли на Майдані жорстоко розганяли студенів, вона 1 грудня отримувала в Кремлі премію "Залатой грамафон".

Регулярно виступає в Росії і Лобода. Світлану можна побачити і на відкритих концертах, і на приватних вечірках російських олігархів. Зокрема, на початку червня вони разом з Лорак розважали дружину одного з російських медіамагнатів Сергія Кожевникова - Катерину.

Віра Брежнєва настільки часто з'являється в Росії, що дехто вже й забув, що, насправді, Віра – українська співачка з Дніпропетровщини. Брежнєва веде концерти в Росії, співає, змагається за російські нагороди та знімається у записах святкових концертів.


Українська співачка і телеведуча, колишня солістка українського жіночого гурту "ВІА Гра" Анна Сєдокова наприкінці весни разом з вище названими співачками відвідала свято від "RU TV". У російські премії, де гіпотетично мали б змагатися саме російські артисти, її обрали найкращою у номінації "Найсексуальніше відео" за кліп "Между нами кайф". І схоже, це звання від країни-агресора українку тільки тішить.

Екс-регіоналка Повалій, як і Потап, у день скорботи за загиблими на Майдані ділилася радісними новинами про те, що даруватиме своєму чоловіку на 23 лютого.

Інформація - за матеріалами Espreso.tv.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 38
аяяй Показати IP 14 Березня 2016 17:30
Именно эта возрастная группа ходит на выступления перечисленных артистов:-) А мы молодые этих артистов любим и судовольствием пойдем на концерт!!!!
Вова до аяяй Показати IP 14 Березня 2016 18:06
Так і ходи, десь у Московії. А тут такий грамотний нх треба
нхя не смішно Показати IP 14 Березня 2016 17:32
Правильно. Ібо нхй.
12345 Показати IP 14 Березня 2016 17:37
Повний брєд! Де ці активісти беруться тільки на нашу голову. Люди співають пісні для інших людей, росіян. Там же не 100% негідники і наволоч. Співакам теж треба за шось жити і розвиватися. А те, що Порошенко має свій бізнес в Росії і Криму, нікого не цікавить???
54321 до 12345 Показати IP 14 Березня 2016 17:50
рашисти нам не друзі. А ПОШРОШЕНКОВІ МОЖНА..
Вова до 12345 Показати IP 14 Березня 2016 18:05
Ні не 100% приблизно 84, а в Криму 98.
Хм до 12345 Показати IP 14 Березня 2016 18:16
Нехай п.здують в АТО служити, там 7 тисяч платять, буде за що жити.
Лучанка до 12345 Показати IP 14 Березня 2016 18:56
Для Вас ще росіяни після всього люди??? Дивно!
Інша лучанка до Лучанка Показати IP 14 Березня 2016 19:29
А як Ви особисто можете відноситися нормально до американців. після того, що вони творить у світі від імені США? Можете? То чому до росіян інше відношення?
Дядько до 12345 Показати IP 14 Березня 2016 22:33
Підтримую на 100%. Забороніть для початку свого президента, якщо вже такі підходи. І разом з ним прем"єра, 450 дармоїдів, їх кумів, братів, сватів і Ко. Бо як ті дворові шавки бігаєте, щоб аби тільки відволікти увагу від реалій і правди. Аутисти, ой вибачте, активісти-нероби йопт...
Неправильно все це Показати IP 14 Березня 2016 17:48
А яке право ці "громадські організаціі" мають впливати на життя та свободи громадян всього міста? Що, Путін чи Порєченков приізжає, що стільки воні? Потап, Настя, Нікіта, Лобода позиціонують себе як украінські артисти і стидаються заявляти про це навіть в ефірах російських каналів. А взагалі -кожен сам вільний вирішувати іти чи не йти, голосувати чи не голосувати. Якщо ж всі такі свідомі, то хай не купляють квитки... Це і буде показник. Ми маємо поводити себе по-європейськи, а чинимо як агресори якісь... Стидно, чесно
Лучанин до Неправильно все це Показати IP 15 Березня 2016 01:44
Так давайте кормити їх, а вони хай їздять і знімають штани перед росіянами показуючи патріотизм українців. Давайте купувати російське і тим самим давати можливість виробляти їм зброю проти нас!!! Ви задумайтесь скільки наших хлопців ми поховали і ще поховаємо, адже війна не закінчина! Шановні, ви подуріли? У нас війна в країні, люди гинуть, можливо потрібно всім показати солідарність і разом протистояти ворогу як на передовій, так і в тилу! А не їздити до окупанта і зад їм лизати за гроші! У нас частину країни відібрали і кров пустили! А ми в той час пісні їм будемо співати? Давайте ще салютами таких зрадників будемо зустрічати! Видно ви не розумієте сутності проблеми і далеко від того що твориться в нашій країні. І основне питання, чому вони в АТО не поїдуть і нашим побратимам не співатимуть, розумієте, там гроші не платять і ці артисни ніколи заглянувши в стомлені очі захисникам не найдуть відповіді чому в цей час вони співають пісні агресору! Сором! А тепер троллі можете писати про Європу і про сумне ваше життя, а взагалі я би вам рекомендував за ціну квитка купити чаю і солодощів нашим захисникам і таким чинов хоча би якось компенсувати ваше мирне життя перед ними...
житя Показати IP 14 Березня 2016 17:48
ГО?? пітушня тут і так для норода жо,,,а повна, ніякої радості , все СМУТНО і чим дальше тим гірше, як може купка наляканих педи,,,ів висловлювати думку лучан???!!! Я наприклад хочу щоб концерт потапа і насті був, я хочу повеселитись, відпочити сходити з дружиною отримати позитивні емоції!! а те хто де виступає яка різниця, в декого завод в росії і що??? смішно, клоуни недорозвиненні вже незнають начому пропіаритись, ледарі, тупо хочуть щоб їм пробашляли потап і настя!!! ганьба!!!
Хм до житя Показати IP 14 Березня 2016 18:29
Ці налякані педи.ки дещо зробили для солдатів в АТО. Що зробив ти? НІЧОГО! А на передовій обісрався б 100%. Ти і тут нічого не робиш, щоб було краще в країні. Хоч повеселитись, то подивись на свою недорозвинену фізіономію в дзеркало, тобі буде смішно.
Дядько до Хм Показати IP 14 Березня 2016 22:51
Нах.. це АТО, і яке б..ть АТО?? - це війна, придурку! Я був в тому АТО рік, і гірше скотини себе почував. Найобразливіше, що немає відповіді на питання: ЗА ЩО ТАКА КАРА І ЗНУЩАННЯ?? Дякувати Богу, що живий повернувся і здоровий. І це ти сьогодні посилаєш своїми побажанння ще когось на ту війну, підтримуєш своїм клінічно-маразматичним мисленням ту політику спостерігання за відправкою ближнього на вірну смерть. Припиніть ригати своїм патріотизмом, пройдисвіти кляті! Яка країна? Що ти знаєш про країну, недоумку? Хух.. понесло на нервах. І на кінець: купив білет, піду на концерт, подивлюсь, поностальгую за тими часами, коли в нас була країна і мирне небо.
Лучанка до житя Показати IP 14 Березня 2016 18:58
Пишуть тролі всіх артистів тут або менеджери))) Ага, все, любі мої, Ваш час пішов, на 2 стільцях одночасно не всидиш!
Життя нах цих активі Показати IP 14 Березня 2016 17:51
гопота нездарна тільки дзявкати вміють, бомжари вирішувати будуть кому виступати кому, а Лучан запитали хочуть концерт чи ні, нехай поступлять квитки у продаж, тоді побачать за скільки часу викуплать їх
Каса до Життя нах цих активі Показати IP 14 Березня 2016 21:08
Немає вже квитків) все розкупили. Подивіться на concert.ua. Лучани самі продемонстрували свій вибір
дідо Показати IP 14 Березня 2016 17:53
Рідний брат Анвлорак був вбитий в АФганістані, то ж нехай вонапоїде поспіває талібам. Бойкот клоунам,які підспівують московсько-фашистським окупантам.
лучани до дідо Показати IP 14 Березня 2016 18:59
100%! Тут цим клоунам не місце!
пр Показати IP 14 Березня 2016 18:52
примитив
юра Показати IP 14 Березня 2016 19:27
скыльки людей в цих ГО 300 а людей які підуть на потапа і настю? це не лорак тупа їде!!!так шо кожен за себе вирішує а не 300 людей за кількох тисяч!!!
23456 Показати IP 14 Березня 2016 19:31
чому ніхто не бойкотує те що 33 і 40 завтра буде без тепла-!!!!!!!!!!!
ще не зовсім свідоми Показати IP 14 Березня 2016 21:52
у свідомих комплекс неповноцінності
луцький Показати IP 15 Березня 2016 08:12
У такому випадку слабо тим "ГМО" до Києва поїхати зі своїми вимогами прям до офісу 1+1, який транслює "Лігу сміху", "Голос країни" де Потап у якості експерта і це на всю країну транслюється, чому так дрібненько, лише у Луцьку? :) Хворі ті "ГМО"!!! Нехай прийдуть і поспілкуються з тими хто квітки купив і буде на концерті або бажає піти! Хто в останнє у Луцьку виступав, взагалі що в Україні залишилось? Одні "ГМО" скоро на концертних майданчиках будуть! :(
свій до луцький Показати IP 15 Березня 2016 09:07
Так підніми свою жо.. і зроби щось для країни, ті ГО багато що роблять, а що зробив ти? Відстоюєш артистів які співають агресору і знімають перед ними штани показуючи свою і тому числі твою честь і гідність? На сході я ніколи не жалів вату коли вони плакали що їх дітей і членів сімей війна вбила, вони це заслужили своєю поведінкою. І тут я бажаю щоб пришла відпрвідна Богом кара тим зрадникам яким наплювати на свою країну і ситуацію в ній, з такими чортами як ви війну не виграти і з такою реакцією розумієш, не дай Бог прийде сюди окупант ви, тварини, будете їх зустрічати з трьокольором.... Чорти
До ГМО Показати IP 15 Березня 2016 08:40
Ви вже себе проявили стріляниною поруч з ВОПАКОМ!!!! В нетверезому стані!!! Збитю насмерть людиною на ВІДРОДЖЕННЯ!!! Нападом на Цуманський пост та викраденням зброї! Зняттям з посади за бардак друга УСТИМА!!!! Ще треба приклади????? Дивно, що Павлович Г.Г. підписав... Єдиний в цій бригаді адекватний мужик!
Дівчина Показати IP 15 Березня 2016 11:06
Хто ці ср*ні спілки? Де ви взялись? Хто дав право вирішувати за всіх? Нехай люди самі вирішують чи вони підтримують цих артисів купуючи квитки, чи ні! Я б ще зрозуміла, якби приїхала Валерія чи Кобзон, тут яйцями можна закидати, а ці артисти на нейтральній стороні.
до до ГМО Показати IP 15 Березня 2016 15:05
Роззуй очі і глянь, хто підписався
111 Показати IP 15 Березня 2016 16:59
Хай виступають!!!
DOOM Показати IP 15 Березня 2016 21:16
коментар було видалено
СХАМЕНІТЬСЯ!!! Показати IP 16 Березня 2016 02:02
ЧОМУ ВИ МАЄТЕ ДІЛО ДО АРТИСТІВ???..ШУКАЄТЕ МОСКАЛЯ?---ОСЬ ВІН ПІД БОКОМ--МОСКОВСЬКИЙ ПАТРІАРХАТ!!!! З НИМ БОРІТЬСЯ!!!! ПЯТОЮ КОЛОНОЮ ВОРОГА!!
Андрій Показати IP 26 Березня 2016 19:30
Велика подяка що сайт волиньньюс надумали збільшити текст! Бо на якомусь сайті бойкотовицькому сайті який любить займатися бойкотом вконтакте там таким маленьким надрукували шо на навіщо тоді його викладати(розібрати не можна )!
Вадім Показати IP 26 Березня 2016 19:31
Слава ЕХЮА і ФСЮА СЛАВА! Слава ВІЛЬНИМ ФАЙЛООБМІННИКАМ які не бояться авторських дурацьких прав !
Іван Показати IP 26 Березня 2016 19:55
Я наприклад взагалі не дивлюся ні українського ні російського тв! Треба робити бойкот каналам 1+1 і ІСТВ за те що зараз показують всяку дурню не зрівняти з тим що вони показували в старі добрі часи (які в 2001-2005 роках показували чудові серіали : Вокер - техаський рейнджер, Нікіта, Всі жінки-відьми, Район Беверлі Хіллз, Район Мелроуз, Чудернацька наука , Квантовий стрибок , Ес Клаб Севен S CLUB 7 , Справи Кепських та інші Чудові серіали )!Всіх чудових серіалів , які йшли в ті старі добрі часи(найкращі часи українського і російського тв) і не згадаєш! І ці канали треба бойкотувати тепер вже через те що вони зараз(відмовились від тих чудових серіалів в чудовій озвучці яку до речі самі ж знищили , виродки, бо в них бач там якісь авторські права , а самі тепер такий кал показують зараз що недай Боже ! А колись це були Найкращі канали України! А тепер показують один бруд! Ще й в основному російськомовний! Треба писати петицію про бойкот каналів 1+1 і ІСТВ (2015 -2016 років)! І вимагати щоб почали знов показувати Зарубіжні серіали як в старі добрі часи о 20 годині ( хоча б по одному серіалу нормальному тобто Зарубіжному бо ні українці ні росіяни 2015-2016 років робити нормальні серіали не вміють)! Хай покажуть хоча б Первородні(Оригінальні ) Або Щоденники Вампіра о 20 годині вечора(а не як вони люблять саме хороше йде в ночі )!
Олександр Показати IP 26 Березня 2016 19:58
Цілком підтримую бойкот 1+1 і ІСTV!Переносьте на ніч свого останнього москаля! Показуйте о 20 годині чи о 2100 серіал Всі Жінки-відьми та інші зарубіжні серіали !Треба створити петицію!
Богдан до Олександр Показати IP 26 Березня 2016 20:17
Я також підтримаю (якщо така петиція буде)! Нехай хоча б по одному супер серфіальчику 2000 років покажуть ! От припустимо о 2020 останній москаль(якщо один плюс один так кохає цей серіал)! А о 2120 нехай покажуть серіал Всі жінки-відьми (до речі візитну картку каналу 1+1)! Та інші супер серіали 90х 2000 років нехай покажуть ! Або нехай 1+1 серіал ІСТV покаже і перекладе Справи Кепських ще суперовіше буде! Чи канал ICTV нехай покаже супер серіали каналу 1+1 Всі жінки-відьми і Ес Клаб СЕвен! Я до речі бачив Ес Клаб Севен ! Прекрасна була українська озвучка! Жаль що ті довбаки його удалили з архіву! Нехай хоча б Аверс або Волинське тв покаже ці чудові серіали !
Міша Показати IP 26 Березня 2016 20:23
Я також підтримав би петицію проти теперішніх 1+1 і ІСTV ! А також проти теперішнього волинського телебачення! Було б круто! Уявляю анонс - дивіться з квітня серіал Всі жінки-відьми о 20 годині на Волинському Телебаченні! Але я в такі дива не вірю(нажаль волинськетв уже не порозумнішає , як були tv лохами найбільшими , за*олизами влади, так і лишаться ! А от на 1+1 і ICTV можна вплинути !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus