USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голову правління цукрозаводу звільнили від криміналу

27 Червня 2013 11:45
Голову правління Гнідавського цукрового заводу, якому закидали ухилення від сплати податків, звільнили від кримінальної відповідальності.
Про це йдеться в ухвалі Луцького міськрайонного суду.
Правоохоронці закидали чоловіку нібито ухилення від сплати податків упродовж квітня-вересня 2011 року. Мовляв, голова правління цукрозаводу, на якого покладено обов'язки та відповідальність за організацію і здійснення обчислення податків, своєчасну їх сплату до бюджетів, не поділився із державою більш ніж 500 тисячами гривень.
Однак, чоловік сплатив всі податки та компенсував завдані державі збитки ще до оголошення підозри. Тож від прокуратури надійшло клопотання про звільнення його від кримінальної відповідальності та закриття провадження.
Суд задовольнив це клопотання. Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus