USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Голуб миру на моєму подвір’ї» приніс волинянці перемогу

5 Липня 2014 08:00
Диво-птах злагоди та спокою вразив своїм виглядом і журі, і глядачів Всеукраїнського конкурсу «Діти за чисту енергію». Незвичайний птах - з пластикового посуду, дроту та ниток муліне. Зробила його юна волинська майстриня Анна Мура.

З метою формування енергоефективного світогляду серед дітей та молоді сьомий рік поспіль Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України за підтримки міжнародної громадської організації «Київський міжнародний енергетичний Клуб «Q-club» провело Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Діти за чисту енергію».

Конкурс проводився у двох номінаціях: «Малюнки» та «Поробки – друге життя речей: вироби із пластику та скла».

Більше 1,5 тисячі робіт, створених руками дітей з усіх куточків України, змагалися бути кращими серед кращих. Члени журі були вражені кількістю і якістю надісланих робіт та зацікавленістю дітей до питань енергоощадності.

Серед переможців конкурсу – волинянка Анна Мура. Вихованка гуртка «Мурчикова майстерня», що діє при Рожищенському будинку дитячої творчості, удостоєна призу глядацьких симпатій за роботу «Голуб миру на моєму подвір’ї».

В нагороду від організаторів конкурсу юна майстриня Анна Мура отримала грамоту держагентства та цінний подарунок.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus