USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гострий ефір щодо ЛПЕ приховали від громади?

13 Квітня 2016 11:43
Повтор телепрограми, у якій лунала гостра критика на адресу Луцького міського голови щодо керівництва Луцьким підприємством електротранспорту, раптово перенесли на нічний час.

Прямий ефір за участю новопризначеного директора ЛПЕ Ігоря Грицюка, заступника Луцького міського голови Сергія Григоренка, голови страйкового комітету, водія ЛПЕ Андрія Черчика та голови фракції «УКРОП» у Луцькій міськраді Ігоря Поліщука відбувся в ефірі телеканалу «Нова Волинь» 7 квітня о 19.45.

Під час ефіру обговорювали гострі питання щодо роботи підприємства та кадрових призначень. Так, критику отримало управління цим підприємством міським головою (зміна п’яти директорів ЛПЕ протягом останніх п’яти років тощо). Заступник міського голови Сергій Григоренко повідомив, що міський голова Микола Романюк бачив документи з підписами 197 працівників на підтримку Володимира Пуца як претендента на посаду директора. Однак під час сесії міськради під час оголошення депутатського запиту Ігоря Поліщука щодо призначення директора підприємства міський голова говорив, що цих підписів йому не подавали. Отже, Сергій Григоренко мимоволі викрив брехню свого керівника.

Окрім цього, раніше Микола Романюк стверджував, що нового директора Ігоря Грицюка підтримав колектив підприємства та профспілка. Під час ефіру Андрій Черчик пояснив, що ані профспілка, ані колектив не підтримують нового директора (можливо, його підтримав одноосібно лише голова профспілки та невелика кількість представників адміністрації ЛПЕ). Ігор Поліщук розповів про незаконність оголошення конкурсу та призначення Ігоря Грицюка на посаду.

Повтор ефіру був запланований на 12.30 8 квітня однак о зазначеній годині волиняни не змогли побачити повтор програми «Актуально», у якій йшлося про неприємні для міського голови факти. Зі слів Андрія Черчика, це трапилося «за вказівкою згори», тому що комусь дуже не хочеться, щоб лучани дізналися про захмарні заробітки керівників комунальних підприємств, проблеми ЛПЕ і порушення законодавства конкурсною комісією з призначення керівників.

До слова, у Луцьку зареєстрована електронна петиція з вимогою перегляду результатів конкурсу на посаду директора ЛПЕ в зв’язку з порушенням чинного законодавства та економічного обґрунтування і доцільності надмірно високих заробітних плат керівному апарату ЛПЕ.

Як пояснила заступник генерального директора філії НТКУ «Волинська регіональна дирекція» Марія Андрушко, існує державне замовлення на один повтор цієї програми. О зазначеній годині, з її слів, «виникла необхідність поставити інші матеріали», тож повтор програми відбувся у нічний час о 0.30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Луцьк форева Показати IP 13 Квітня 2016 12:05
Дивно, що директор сидить навпроти свого працівника, а не поруч з ним. Очевидно що ситуація не така радужна для Грицюка, як він то змалював..
123321 Показати IP 13 Квітня 2016 12:13
Романюк дуже здає позиції. Однозначно це остання його каденція. В усіх сферах і галузях бардак і т.д. Навіть заступники вже здають його у прямих ефірах. Треба визнати, що місто протягом каденції Романюка фактично не розвивалось, залатувались якісь дірки, але системної роботи, стратегічної, толкової не було.
інфа Показати IP 13 Квітня 2016 13:12
Будівля обласної ради з самого ранку без світла! Облрада і ОДА паралізовані, нічого і ніхто не працює і тиша?! А журналістам ніхто і не повідомляє, бо пропав допоміжний генератор, то ніхто не хоче розгаласу, бо підсудне діло!!! Люди сидять у кабінетах і у стелю плюють! :)
Ваня Показати IP 13 Квітня 2016 13:15
А,якщо прийде інший чи ти заціавлений ,видно , в цьому, то щось зміниться? Від перестановки додатків,сума не міняється.Все буде так само,як буо,або ще гірше.Корупційне болото в усіх структурах.Щоб щось змінити,то треба їх усіх під метелку на Гулаг,але цього не буде.І результат маємо те,що маємо,добра не було і не буде. Тільки Бог їх може покарати.
123321 Показати IP 13 Квітня 2016 13:19
А коли вона була та системна стратегічна, хіба при Брєжнєву? Наговорив бла бла бла....
Знавець Показати IP 13 Квітня 2016 13:21
Повтор передачі і передбачався, за програмою, об 00.30 хвилин.Як звично. Стежте за програмою ! Крім того, раджу телепередачу викласти з логотипом ВТ. З цього приводу погляньте в законодавство, щоб, як кажуть, прочитати з перших уст, що це за собою "тягне".
Андрій Черчик Показати IP 13 Квітня 2016 13:27
Цитую плутану і неправдиву відповідь директора і Закон України про оплату праці: "Колективний договір це документ по якому працівники працюють і живуть і по якому організовується фонд оплати праці", "Заробітна плата нараховується згідно галузевої угоди" Так ось, вимоги страйкового колективи полягали не в підвищенні, а в приведенні заробітної плати працівників до вимог галузевої угоди, так як це передбачено законом і як працюють усі підприємства України. Протягом пяти років, в порушення Закону України "про оплату праці" працівники отримували заробітну плату, яка не відповідала вимогам цього закону ст.14 "Норми колективного договору, що допускають оплату праці нижче від норм, визначених галузевою угодою, можуть застосовуватися лише тимчасово на період подолання фінансових труднощів підприємства терміном не більш як шість місяців." Ну і власне так по усіх питаннях, неправда з уст новопризначеного директора, який з початку своєї роботи обманює не тільки колектив, але і усіх лучан не може не дратувати і обурювати. Додам ще, що в своєму кабінеті, про розмову в якому згадує пан Грицюк, він пропонував мені підвищення по карєрній драбині, цьому свідки я і Бог і Грицюк, який знає що кажу правду. Те що його пробило говорити про мене як найгіршого водія, не відповідає ні дійсності ні адміністративним актам порушень службових обовязків, хіба до цього часу. Багато, дуже багато неправди, як казав раніше, так і кажу тепер, призначати потрібно Людину з моральними устоями.
Знавець Показати IP 13 Квітня 2016 13:27
За програмою і був повтор запланований о 00.30. Раджу "ВН" викладати відео з логотипом. Терміново! В іншому разі погляньте в законодавство !
Вася до Знавець Показати IP 13 Квітня 2016 14:09
Іди на ..й!
Гон до Знавець Показати IP 13 Квітня 2016 14:15
Да, в 00:30 Волинське телебаення дивиться купа людей...
Всезнайко Показати IP 13 Квітня 2016 14:09
коментар було видалено
петро з хутора Показати IP 13 Квітня 2016 16:48
На якому супутнику і частоті волинське?
Вася Показати IP 13 Квітня 2016 17:34
А телепередачу купили чи вкрали і повісили на ВН?
По типу Показати IP 13 Квітня 2016 18:14
Логотип телеканалу ВТ присутній у правому куті екрану, тому, шановний Знавець, дивіться уважніше, і не пишіть одні й ті ж коментарі.
на продовження Показати IP 13 Квітня 2016 18:55
андрію черчику. не ліпи, чоловіче, з себе великого борця, якого хтось на верху злякався - зняли, бо, видно, не хотіли, щоб пасажири не підтвердили, який ти крутий водій і як останні рейси ріжеш у депо, а не йдеш згідно з графіком по маршруту. нагадати? може хай би ще один юрист, що поруч, розказав на ефірі, що тягне за собою несплата податків, коли мова зайшла за попередника, якого хотіли повернути, бо людям платив. чому ж пан юрист промовчав? от і його пошкодували. це вн виріже, але хай хоч самі почитають
кондуктори до на продовження Показати IP 13 Квітня 2016 21:49
та не Андрія Черчика злякалися а правди - 20 тисяч зарплата директора!!!!!!! депутати сільки не мають !!!!!! а ми нещасні мучимося, місяцями не маємо тої нещасної тисячі, а андрій - водій на своєму місці, за ним колектив!!!!!! він не боїться від свого імені виступати, а як сказав в очі тому директору, то почалося - що він такий-сякий, а то не так!!! а те телебачення завжди за нас замовчувало, тільки вихвалювало романюка і його прихвоснів мабуть, вони якісь пільговики на тому телебаченні, або у них є проїзний для ефірів - все там світяться григоренко, яковлєв романюк, а тільки проста людина сказала правду, то заховали передачу, а живе те телебачення з наших грошей
пасажир до СКФ до кондуктори Показати IP 14 Квітня 2016 09:36
В нас не кондуктори, а щурі натуральні. не раз помічав, як збирають використані талони і потім продають їх повторно пасажирам. Так нах...я їм зарплата? При вартості талону 2 грн. такий кондукторяка має за зміну не менше 100 ВКРАДЕНИХ!!!! грн.
Анонім Показати IP 13 Квітня 2016 23:50
Я реально шокована цією новиною, сама випадково дивилася ту передачу ввечері (не серед ночі) - сама журналістка і чесно скажу, подумалось, що таки змінюється ВТ - сучасні декорації закупили, і розмова чесна, навіть директор мені імпонував своєю логікою, але і той нещасний водій - справжній чоловік, не побоявся говорити віч-на-віч,, таких мало... ото. думаю, і поступово стане суспільне мовлення, бо коли дебати незаангажовані, то висновки громада зробить сама,а ТУТ - БАЦ - зняли з ефіру, ну ви даєте, колєги... от тільки цікаво, які то такі "інші матеріали" виникла необхідність ставити? і хто приймав таке рішення - героїв треба знати! невже знов микола "керує"?
Знавець 2 Показати IP 14 Квітня 2016 15:27
Ні, то Марія так керує. Чуть не лопла з переляку, як оті дзвінки пустили. Волинському ТБ до суспільного ще ой як далеко, поки керує стара гвардія імені Пирожка. Аж страшно подумати, які танці Марія танцювала перед Романюком, аби простив. Ги-ги!!!
ну-ну Показати IP 27 Квітня 2016 14:41
Черчик, ти відсидів в тюрмі за що? І для чого сунешся в директори? Продовжувати? Вже в нас один відсидівший країною керував!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus