USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ГРАФІК канікул для школярів на навчальний рік

28 Жовтня 2013 17:11
Міністерство освіти і науки України направило рекомендації місцевим органам управління освітою та загальноосвітнім навчальним закладам щодо орієнтовних термінів проведення канікул упродовж навчального року, а саме:

- осінні – з 28 жовтня до 3 листопада 2013 року;
- зимові – з 30 грудня до 12 січня 2013 року;
- весняні – з 24 до 30 березня 2014 року.


Зауважимо, строки канікул встановлюються загальноосвітніми навчальними закладами за погодженням з місцевими органами управління освітою, але їхня тривалість протягом навчального року не може бути меншою 30 календарних днів.

З урахуванням місцевих особливостей та кліматичних умов згідно з погодженням з відповідними місцевими органами управління освітою можуть змінюватись структура навчального року та графік учнівських канікул, зокрема, проведення для учнів 1 класу додаткових тижневих канікул; навчальну практику та навчальні екскурсії згідно з рішенням закладу можна провести в інші терміни, або впродовж навчального року.

Додатково слід наголосити, що канікули в літній період обумовлені початком навчального року у День знань – 1 вересня поточного року і відповідно до його закінчення не пізніше 1 липня наступного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus