USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Очільники міліції в районах Волині: громадські слухання. АНОНС

18 Квітня 2014 20:50
Наступного тижня Волинська Самооборона Майдану проводитиме громадські слухання щодо кандидатів на посади керівників районних та міських відділів міліції.

Відповідна процедура уже погоджена із обласним керівництвом правоохоронного відомства.

Так, було обрано пілотні райони для введення прозорого механізму призначення начальників відділів міліції. До числа пілотних районів увійшли: Турійський, Маневицький, Любомльський, Луцький та міста Луцьк, Володимир-Волинський, Ковель.

У Любомльському, Турійському, Маневицькому районах та місті Ковелі (з обслуговування міста Ковель та Ковельського району) відбудуться громадські слухання щодо кандидатур на посади керівників райвідділів, адже нині вони є без начальників. Після громадських слухань кандидатів буде розглядати кадрова комісія УМВС.

У містах Володимир-Волинський (з обслуговування міста Володимира-Волинського та Володимир-Волинського району), Луцьк та у Луцькому районі громадські слухання проходитимуть наявні начальники міліцейських відділків, а також буде можливість запропонувати кандидатури на їх заміщення.

Кваліфікаційні вимоги кандидата вказані на сайті УМВС.

Документи та анкета кандидата приймається до 16:00 22 квітня 2014 року на електронну пошту [email protected]

або приймаються в робочі дні з 9.00 до 18.00 управлінням кадрового забезпечення УМВС України у Волинській області.

Телефони для довідок: 742106, 742435, 742032.

Деталі щодо громадських слухань очікуйте наступного тижня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Штефан, Луцьк Показати IP 18 Квітня 2014 21:07
А Нововолинськ знову віддали на поталу 5-й колоні?
Давід до Штефан, Луцьк Показати IP 19 Квітня 2014 00:12
В Нововолинськ рветься Галащук пробує через столичного товариша порішати
1111 Показати IP 18 Квітня 2014 21:26
Беріть з УВД а УВД залиште на молодь!!! Там є дєятілі!!!
Пс Показати IP 19 Квітня 2014 07:25
В Маневичах начальника не звiльняли. То про який конкурс уже мова? Не баламутьте людям голови!!!
333 Показати IP 19 Квітня 2014 07:51
Потім ті ****будуть вибирати ще й на місцях дільничних, оперів та слідчих. Не країна, а дурдом..
лпдмуа а простише и Показати IP 19 Квітня 2014 08:19
а як вам нові назначення міліцейских міліонерів на рівно і киевську область? до ***** ваша люстрація як було так і залишилося одні злодіі замінили інших
Юрист Показати IP 19 Квітня 2014 09:04
Відкрийте законодавсво України.Чому самооборона а не Батьківщина меже комуністи.Не можна проводити конкурс за невакантними посадами.Петро подзвони в Київ 102...
невже Показати IP 19 Квітня 2014 10:18
А ще скоро зеки в тюрмах будуть обирати начальника колонії і наглядачів, і також звільняти них. якщо вони не будуть виконувати їх вмоги і вказівки, а браконьєри єгерів і так далі.... Розумна, в принцип,і ідея про громадський контроль, на жаль перетворюється на фарс....Можна було б раз півріччя чи в рік з громадою заслуховувати начальника міліції про результати роботи і вмикати якісь інші механізми,але щоб правий сектор призначав начальника.....
освіта Показати IP 19 Квітня 2014 11:17
на начальника управління освіти і науки взагалі слухань не проводитимуть???
лпдмуа а простише и Показати IP 19 Квітня 2014 12:36
воровали? нет не попадался -скормно опустив глаза очередной кандидат на пост начальника милиции перед люстрационной коммисией
Верка-модістка Показати IP 19 Квітня 2014 16:45
Пропоную ментів перевести митниками або прикордонниками, простими інспекторами хоть почувствують себе людьми, митники, прикордонники нормальні люди курять мальборо,парламент Їздять на мерсах,бмв,ауді,джипах користуються нормальними парфумами і при всіх револлюціях це чесні громадяни, а менти цеж не люди курять приму,прилуки, "стрілецькі" їздять на богданах,інших маршрутках,літом на вайперах і велосіпедах,кропляться якщо кропляться тройним одіколоном при всіх революціях це головні корупціонери і негідники,а головне не дають доходу "малишкам" так як митники і погранци, ви представте довіра людей до міліції відновиться одразуж як ментами стануть митники,погранци,рішали на таможні.
Адвокат Показати IP 19 Квітня 2014 17:48
Громадські слухання - це що є якийсь досвід в Європі,там просто призначають профессіоналів а не представників політичних партій,громадських організацій,кланів,племен і т.п. Якщо вже так то запросіть на ці слухання всіх громадян, хоча би повідомте кожного де будуть ці слухання,хто саме буде слухати, чи є судимості в чих слухачів, чи були приводи в правоохоронні органи цих слухачів за насильство в сімї,алкоголізм,дебош..., а то складається враження,що декілька чоловік з Луцька вирішили за всю громаду певного району і призначають своїх по районах слухачами. Якщо заслуховувачі вже призначені то кожному буде цікаво взнати біографію цих непорочних жителів району.
Петро Показати IP 19 Квітня 2014 20:10
А слухання будуть в районах з участю місцевої громади, чи в луцьку де луцькі майданвці будуть все рішати???
ДАІ Показати IP 21 Квітня 2014 09:28
Начальникові ВВБ у Волинській області Водьку С.С. Вважаємо своїм обов’язком повідомити Вас про те, що в цей тяжкій час для країни окремі посадові особи з числа теперішнього керівництва УДАІ УМВС України у Волинській області (вихідці з Львівщини) під чіткіми вказівками ГайовогоВ.С створюють своїм підлеглим нестерпні умови, в яких неможливо працювати. Постійно вимагаються гроші за призначення працівників ДАІ на певні посади. При чому професійні якості співробітників взагалі не враховуються, а тільки їх платоспроможність. Виконуючий обов’язки начальника УДАІ УМВС Михайло Ділай та його підлеглий Долінко В.Ф шляхом залякувань та погроз звільнення з посад постійно намагаються здійснювати побори з підлеглих. Ділай поставив вахтером на в’їзді до території УДАІ свого сина, який є працівником офіцерського складу ДАІ ВЗС. Це дає йому можливість не приймати участь у відпрацюваннях та інших заходах та дозволяє йому систематично їздити додому на Львівщину на свята та по інших особистих чи бізнесових справах. Невже це передбачено функціональними обов’язками офіцера ДАІ? Всі паливно-мастильні матеріали, які виділяє держава Ділай ділить зі своїм «львівським колегою» - командиром роти ДПС Пилип’яком С. Цей в.о керівник ДАІ змушує своїх підлеглих та на всіх членів їх сімей купувати квитки на концерти львівських артистів, що виступають у Луцьку, незалежно від уподобань працівників. Ділай та його посіпака Долінко змушують керівників підрозділів РЕВ підписувати звернення до різних державних та громадських органів, у т.ч. МВС України з проханнями призначити близького товариша супер корупціонера Гайового В.М начальником УДАІ Волині Панасюка Ю.Д. Просимо Вас розібратися зі зловживаннями «львівських» керівників ДАІ Волині тому, що у підрозділі служить більшість порядних, чесних та відданих присязі працівників. З повагою, небайдужі працівники ДАІ Волинської області.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus