USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Григорій Недопад більше не очолює Ківерцівську райраду

7 Квітня 2017 21:01
Під час позачергової сесії Ківерцівської районної ради склав свої повноваження очільник ради Григорій Недопад. Причиною такого рішення стало його призначення на посаду першого заступника Луцького міського голови.

Про це повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

За словами колег, за короткий період на посаді керівника райради Григорій Недопад чимало встиг зробити. Зокрема, налагодити співпрацю з обласною радою та народним депутатом від 23-ого округу Іриною Констанкевич. Це дало можливість залучити кошти з обласного та державного бюджетів на ряд інфраструктурних об’єктів Ківерцівщини.

Депутат районної ради від партії «Народний рух України» Ігор Мисковець наголошує, що важливою складовою результативної роботи ради за цей рік є співробітництво між усіма депутатами.

«Григорію Недопаду вдалось об’єднати депутатський корпус у єдиний організм, який працює на благо району. Саме завдяки цьому було вирішено багато нагальних питань. Ми працюємо незважаючи на партійну приналежність», – зауважує Ігор Мисковець.

Серед досягнень також просування у міжнародній співпраці Ківерцівського району. Як зазначає радник голови райради з питань економічно-соціального розвитку та інвестицій Яна Церкевич, за цей рік вдалось відновити договори з двома повітами Республіки Польща та однією областю Республіки Білорусь.

«Проектна діяльність важлива складова для розвитку у багатьох сферах. В Білорусь вже їздила наша команда з волейболу та посіла там третє місце. Також ми беремо участь у транскордонній співпраці Україна-Польща-Білорусь, є проект, який зараз розглядається. Чимало ще заплановано. Велика частина ідей у цьому напрямку належить Григорію Вікторовичу. Ми й надалі будемо продовжувати почату разом з ним роботу», – розповіла радник голови.

Те, що Григорій Недопад справиться із обов’язками першого заступника мера Луцька впевнений депутат обласної ради, голова фракції УКРОП Вячеслав Рубльов.


«Важливо, що він прийшов на цю посаду з бізнесу, тому добре розумів нюанси господарської діяльності. За рік головування у райраді здобув ще й управлінський досвід у місцевому самоврядуванні, – каже Вячеслав Рубльов. – Звичайно, робота у районній та міській радах не зовсім схожі, проте попередній досвід обов’язково допоможе Григорію Недопаду швидко влитись в роботу Луцькради та працювати на результат».

Багато хорошого було сказано під час прощання із Григорієм Недопадом як з головою ради. Наприкінці сесії директор громадської організації школи безпеки та виживання дітей «Тивер» Петро Сущук вручив Григорію Недопаду нагороду за сприяння у розвитку дитячих громадських організацій «Добродій руху». Цю нагороду колишній голова ради вирішив залишити у приміщенні ради, як доказ того, що депутатський корпус завжди підтримує місцеву молодь.

В неофіційній обстановці колеги дякували колишньому керівнику за дружню атмосферу в колективі та ефективну роботу. Як вияв поваги та вдячності вони презентували Григорію Вікторовичу новий робочий портфель. Заступник голови, а тепер виконувач обов’язків очільника райради Тамара Чигрин розповіла, що новий портфель на новій посаді є дещо символічним.

«Ми сподіваємось, що у міській раді Григорій Вікторович буде вводити такі ж вдалі ініціативи, як і тут. Він прагматична, комунікабельна людина, окрім того, що є хорошим управлінцем. Важливо, коли не знаєш якогось питання детально вивчити його, аби орієнтуватись у всьому що стосується твоєї професійної діяльності. Саме так завжди робить Григорій Недопад», – наголосила Тамара Чигрин.


Також вона додала, що Григорій Недопад залишається депутатом Ківерцівської районної ради, тому по суті він й надалі буде співпрацювати з радою та втілювати тут свої ідеї.

Сам Григорій Вікторович стверджує, що залишається членом команди Ківерцівської районної ради, хоча й переходить на нову посаду.

«Ще чимало питань є розпочатими, але не завершеними на Ківерцівщині. Зокрема, треба замінити багато вікон у місцевих ДНЗ та ЗОШ. Це великі кошти, які треба віднайти, оскільки заміна вікон на пряму впливає на здоров’я дітей та економічну складову, таку як енергозбереження. Також є термінова потреба у зведенні декількох шкіл у районі.

Сподіваюсь, що вдасться залучити фінансування із держбюджету за допомогою народного депутата Ірини Констанкевич на такі об’єкти, – зазначив Григорій Вікторович. – Звичайно, на посаді заступника Луцького міського голови планується теж чимало покращень в інфраструктурі обласного центру. Обов’язково продовжимо міжнародну співпрацю Луцька, адже в Ківерцівському районі дещо вдалось втілити в рамках транскордонної співпраці. Наприклад, зараз на черзі проект по музею, який написаний дуже потужно. На мою думку, він має всі шанси на перемогу».

Колишній очільник райради, а тепер перший заступник Луцького міського голови розповів, що буде входити у бюджетну комісію у раді і далі конструктивно працюватиме для розвитку району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Муся. Показати IP 7 Квітня 2017 23:03
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus