USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гунчик прийняв виклик «Ice bucket challenge зігріває солдатів»

3 Лютого 2015 10:29
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик повідомив про свою участь у волонтерській акції. Для підтвердження пообіцяв надати докази.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що АТОшники викликали «на дуель» Гунчика, Шпигу та Максимова. Йшлося про те, що волинські бійці облилися холодною водою, аби допомогти товаришам. Потім вони передали виклик губернатору Володимиру Гунчику, головному міліціонеру області Петру Шпизі, прокурору Вадиму Максимову та Послу України в Польщі Андрію Дещиці.

Першим на заклик відгукнувся прокурор й пообіцяв дати в рази більшу матеріальну допомогу для військових, ніж це передбачають умови акції «Ice bucket challenge зігріває солдатів».

Невдовзі Шпига облився холодною водою та пожертвував кошти на армію. Опісля, естафету прийняв його колега - головний міліціонер Луцька Ігор Муковоз.

Підтвердив свою участь в благодійній акції й Гунчик, розповідає про це начальник відділу інформаційної політики Волинської ОДА стала Світлана Головачук.

«Я Вам передаю дослівно, що сказав губернатор: «голова Волинської облдержадміністрації неодмінно долучиться до цієї акції, звісно, у матеріальному плані, й надасть підтвердження своєї участі», - запевнила Головачук.

Зауважимо, що акцію «Зігрій солдата» започаткували волонтери для підтримки солдатів-земляків. Відбувалося це на третій день Різдва у Любомлі. Керівник громадської організації «Християн-волонтерів», організатор акції Андрій Демянчук (моб.: 097 974 29 59) розповідав, що суть її у тому, щоб на очах у глядачів сміливо облитись відром крижаної води, віддати на армію 100 гривень та передати естафету наступним учасникам. Якщо ж учасник відмовлявся обливатись, має віддати армії 500 гривень.

Раніше, аби допомогти військовим, обливалися холодною водою в Луцьку на Театральному майдані. Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло і про те, як свого часу «підмочили» директора луцької школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Дьодік Показати IP 3 Лютого 2015 10:32
Клоунада триває. Син хунчика вже на фронті?
думка Показати IP 3 Лютого 2015 10:37
Одні водою обливаються, інші кров'ю...
Панафідін Вадим Показати IP 3 Лютого 2015 10:39
Гунчик молодець!!!!!!!!!!! Будь-яка допомога - допомога!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
думка до Панафідін Вадим Показати IP 3 Лютого 2015 10:44
Ніхто не проти допомоги ! якраз тільки ЗА - ЗА кожну копійку треба дякувати!! кожному українцю !!! але не думаю що голова ОДА в мокрих трусах - це такий вияв мужності і патріотизму.
Панафідін Вадим до думка Показати IP 3 Лютого 2015 11:06
Чи в трусах, чи прикритий кленовим листком, якщо це приносить користь і немає шкоди, тим паче створює резонанс і заохочує до благодійності інших людей - воно того варте!
Н2О до думка Показати IP 3 Лютого 2015 11:08
А всі інші не в трусах?:) Облились і поклали або перерахували гроші якщо ви не знаєте!!!
Оля Показати IP 3 Лютого 2015 11:11
Непотрібно нам бачити Гунчика в "мокрих трусах" ***. Грошей має достатньо, нехай перерахує і цього вистачить.
Думка Показати IP 3 Лютого 2015 11:36
То хіба не можна ПРОСТО допомогти матеріально - не в трусах, не обливаючись ????
к Показати IP 3 Лютого 2015 11:44
Посмiемося з мокрого Гунчика
Петько Показати IP 3 Лютого 2015 12:05
коментар було видалено
Таня Показати IP 3 Лютого 2015 15:48
Для чого це йому? А без стриптизу, що немає можливості надати допомогу?
Bala Показати IP 3 Лютого 2015 20:59
Хотілось би дізнатися як посадовець, з серйозними статками, ( Гунчик) підтримав фінансово захисників Вітчизни ( його ж сини в тих лавах відсутні). А обливання холодною водою в нашій ситуації, ну просто фарс.Споглядання його ТОРСА ну ніяк не надихає на добрі діла.
Дурням Показати IP 4 Лютого 2015 09:22
Дурнуваті америкоси придумали, а ви ,як мавпи повторюєте все.Самі нічого не можете придумати.Та хоч медом мажтесь чи глиною , чи водою хлюпайтесь - допомагайте солдатам ,армії ,бажано індивідуально в руки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus