USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прокурор Волині прийняв виклик «на дуель»

28 Січня 2015 17:00
Прокурор Волині Вадим Максимов долучається до акції «Ice bucket challenge зігріває солдатів». Виклик він отримав від учасників АТО із Любомля.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що АТОшники викликали «на дуель» Гунчика, Шпигу та Максимова. Йшлося про те, що волинські бійці облилися холодною водою, аби допомогти товаришам. Потім вони передали виклик губернатору Володимиру Гунчику, головному міліціонеру області Петру Шпизі, прокурору Вадиму Максимову та Послу України в Польщі Андрію Дещиці.

Коментує ситуацію прес-секретар прокурора області Наталія Мурахевич.

«У цьому заклику йдеться про, відносно, невелику допомогу, а ми можемо допомогти значно більшою сумою коштів. Наприклад, коли до нас звернулися, то ми виділили понад 60 тисяч гривень ковельчанину, учаснику АТО, який мав травму руки і лікувався в Польщі. Тому ми готові допомогти нашим воїнам. Хай звернеться організатор акції і скаже конкретно кому і на що потрібна допомога», - пояснили у прокуратурі.

Як повідомив керівник громадської організації «Християн-волонтерів», організатор акції Андрій Демянчук, він таки зв’язався із прокуратурою Волині й вони вже домовилися про допомогу.

«Нам пообіцяли дати кошти, щоб допомогти бійцям, тепер ми готуємо два проекти, згідно з якими вкажемо конкретно на що і для кого мають піти гроші, де вони зараз найбільше потрібні, та розраховуємо в лютому отримати допомогу», - розповідає волонтер.

Зауважимо, що акцію «Зігрій солдата» започаткували волонтери для підтримки солдатів-земляків. Відбувалося це на третій день Різдва. Керівник громадської організації «Християн-волонтерів», організатор акції Андрій Демянчук розповідав, що суть її у тому, щоб на очах у глядачів сміливо облитись відром крижаної води, віддати на армію 100 гривень та передати естафету наступним учасникам. Якщо ж учасник відмовлявся обливатись, мав віддати армії 500 гривень.

Раніше, аби допомогти військовим, обливалися холодною водою в Луцьку на Театральному майдані. Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло і про те, як свого часу «підмочили» директора луцької школи. Серед відомих волинян, обливалися холодною водою Луцький міський голова Микола Романюк, народний депутат України Сергій Мартиняк та нардеп Ігор Єремеєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВОЛОНТЕР Показати IP 29 Січня 2015 01:31
Я НЕ ОБЛИВАЮСЬ ,А ПОСТІЙНО ДОПОМАГАЮ ВІЙСЬКОВИМ, ВОДЯНІ КЛОУНИ.
Ти урод до ВОЛОНТЕР Показати IP 30 Січня 2015 12:33
Будь-які методи волонтерства-допомоги ефективні! І не варто когось засуджувати, диванний герою-обсирач!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus