USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Який «сюрприз» розлючений лучанин надіслав облраді

21 Листопада 2013 19:31
Лучанин надіслав до обласної ради Волині конверт із презервативом, щоб помститися за програний суд, - інформує «Під прицілом».
Згідно з українським законодавством, громадяни мають право звертатися до органів влади із проханнями, пропозиціями та скаргами. От тільки проблема, що люди не знають до яких органів з того чи іншого питання йти чи телефонувати.
Так, наприклад, житель Луцька надіслав до Волинської обласної ради прохання про надання йому статусу опікуна дівчини, яку хотів вдочерити.
Як розповідає начальник відділу з питань юридичного забезпечення діяльності виконавчого апарату Волинської облради Інна Міщук, чоловік неодноразово надсилав листи із «вимаганням» від голови обласної ради Володимира Войтовича відреагувати на його прохання, при чому з кожним листом кількість використаних нецензурних слів у зверненні збільшувалася. Щоразу йому надсилали лист-відповідь, де зазначалося, що вирішення даного питання не належить до компетенції обласної ради Волині, адже ці питання вирішує Департамент соціального захисту Луцької міської ради.
Окрім цього, в листі-відповіді зазначалося, що згідно чинного законодавства зміст надісланого чоловіку повідомлення можна оскаржити в суді. Своїм правом лучанин із задоволенням скористався - поскаржився на облраду в суд за відмову у задоволенні його вимоги.
Звісно, скаргу суд не задовольнив. Проте наполегливий громадянин на цьому не зупинився і надіслав ще один конверт, але цього разу з «сюрпризом». Яким великим було здивування працівників обласної ради, коли вони відкрили листа і побачили там презерватив.
«Що він мав цим на увазі – невідомо. Цей жест ми звісно проігнорували, проте, проблема необізнаності громадян все ж залишається», - розповідає Інна Міщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Олежик Показати IP 21 Листопада 2013 20:13
А навіщо їм у раді ще один депутат, та ще й конвертом надісланий - їх і так нероб там забагато =)
хаха до Олежик Показати IP 23 Листопада 2013 16:45
зате вони від ВІЛу не помруть
Цнотлива Показати IP 21 Листопада 2013 20:37
Олежику. Дуже дотепно.
Обізнаний Показати IP 21 Листопада 2013 21:42
«Що він мав цим на увазі – невідомо. Цей жест ми звісно проігнорували, проте, проблема необізнаності громадян все ж залишається», - розповідає Інна Міщук. Необізнаності громадян з презервативом, чи необізнаності з презервативом особисто Інни Міщук? Якось так загадково Міра коментує. Є сподівання, що і громадяни і Міра з цим інструментом обізнані.
Колюня Показати IP 21 Листопада 2013 23:05
А як же ЗУ "Про звернення громадян": ст.7 ... Якщо питання, порушені в одержаному органом державної влади, місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності, об'єднаннями громадян або посадовими особами зверненні, не входять до їх повноважень, воно в термін не більше п'яти днів пересилається ними за належністю відповідному органу чи посадовій особі, про що повідомляється громадянину, який подав звернення.
Арбітр до Колюня Показати IP 22 Листопада 2013 00:01
Малася на увазі необізнаність громадян із функціями владних структур - куди і з яких питань звертатися!
Факт до Колюня Показати IP 22 Листопада 2013 18:40
+100 %. Так що гумовий виріб був надісланий за призначенням щоб такі неуки не розмножувались.
Не викидайте коментарів Показати IP 22 Листопада 2013 06:00
Очевидно, дарувальник презерватива Войтовичу мав на увазі, щоб останній одягнув його на голову і так погуляв по місту. Щоб люди побачили нашу "еліту". Або прийшов в такій масці на пленарне засідання в на 80% порожню залу. А коментарі даремно витираєте. Ховаєте голову в пісок, як страуси. Це не рятує становища в обласній раді, авторитет якої нижче плінтуса.
SVV Показати IP 22 Листопада 2013 09:24
Що він мав цим на увазі – невідомо. Мав на увазі, що всі там "ГА**ОНИ"
111 Показати IP 22 Листопада 2013 10:55
олежику 5 балів))))))))))))))))))))
громадськість Показати IP 23 Листопада 2013 07:08
Аналогічний подарунок ще треба зробити цнотливій старій нечитаючій дівці Оксані Лукашук. Звязок ради з громадськістю - нульовий. Вижила з ради розумну людину і сидить там, як квочка.
Читач Показати IP 25 Листопада 2013 13:16
У статті висвітлена неправдива інформація. Конвертів в обласну раду із заначеними "подарунками" не надходило.
Лучанин Показати IP 25 Листопада 2013 17:43
Давайте будемо оприлюднювати лише достовірну інформацію!
Світлана Показати IP 26 Листопада 2013 08:41
Для чого робити посилання у статті на видання,яке оприлюднює недостовірну інформацію, та поширювати її в подальшому без перевірки достовірності цієї інформації?
Іван Показати IP 26 Листопада 2013 08:45
В області відбувається чимало цікавих та важливих подій, які заслуговують на увагу. Тому для чого витрачати свій час для написання статті, яка абсолютно не варта уваги?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus