USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ірина Констанкевич та Ігор Гузь - про «штучні» проблеми «Луцьктепла»

10 Листопада 2017 09:30
Проблемна ситуація навколо ДКП «Луцьктепло», що відповідає за опалювальний сезон в обласному центрі Волині, створена штучно з політичних мотивів. Про це заявили народні депутата Ігор Гузь та Ірина Констанкевич на спільному брифінгу в парламенті, інформують у прес-службі народного депутата.

За повідомленням у ЗМІ, керівництво ТОВ «Тепелен», якому «Луцьктепло» нібито боргує близько 28 мільйонів гривень, раптово зажадало від комунального підприємства повного повернення боргу та відмовилося від його реструктуризації. Водночас держава не повернула «Луцьктеплу» 160 мільйонів гривень відшкодування за субсидії лучанам.

«Коли вже розпочався опалювальний сезон, керівництво Луцька шантажують, що опалювальний сезон зірвуть. Я хочу застерегти представників від БПП, уряд, голову обласної адміністрації, який наче «сховався у кущі», не гратися з такими питаннями.Ми з моєю колегою, та всі ті, хто зацікавлений вирішити це питання, зможемо довести, що тут замішана політика», - зауважив Ігор Гузь.

«Ми - одні з перших почали бити на сполох, зважаючи на усі ризики та небезпеки, які створюються навколо комунального підприємства «Луцьктепло». Ще на початку року розуміли, у що може вилитися ситуація із штучно створеним боргом. Віра у те, що переможе здоровий глузд і не буде політичних маніпуляцій, у мене меншає із кожним днем. Це все зроблено, щоб «поставити на коліна» владу Луцька, це спосіб маніпулювати життям громади», - вважає Ірина Констанкевич.

Як наслідок, від ситуації, що склалась в обласному центрі, страждають пересічні лучани.

Відео з брифінгу Ігоря Гузя:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 10 Листопада 2017 09:47
Щоб ми без вас робили.
Правда ТУТ Показати IP 10 Листопада 2017 22:58
Дуже непрофесійні коментарі! А правда в тому, що єремеєвський-івахівський "Континіум" робить всі можливі маніпуляції, аби вичистити касу "Луцьктепла".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus