USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ігор Поліщук спростував звинувачення ЗМІ щодо його робочої поїздки в Лісабон

15 Грудня 2017 09:51
Радник міського голови, депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук спростував неправдиву інформацію деяких місцевих ЗМІ про те, що він на недавній робочій поїздці до Лісабону представляв Луцьк у якості мера.

Ігор Поліщук прокоментував відрядження, з якого деякі місцеві ЗМІ роздули скандал, на своїй сторінці у Фейсбуці.

Подаємо його допис:

«Останнім часом стараюсь ніяк не коментувати ту брехню і бруд, який ллється на Луцьку міську раду, на мене та моїх колег зі сторінок окремих "інтернет-видань".

Але вчорашній випадок потребує реакції.

14 грудня "Волинь24", "Район.Луцьк" та деякі інші поціновувачі гаряченьких та жовтих новин в погоні за дешевими сенсаціями перевершили самих себе і видали епічний текст про те, як Поліщук їздив у Лісабон, бо Рада Європи думала, що він ще мер міста: "Скандал: у Луцьку завівся мер-"самозванець" і інше.

Добре, що я завжди залишаю документи зі всіх міжнародних поїздок. Зробив так і цього разу. У документі Ради Європи з переліком учасників заходу чітко зазначено: Mr. Ihor Polishchuk, Advisor to the Mayor, що в перекладі означає радник міського голови. Так що придумана "титанами журналістики" історія про мера-"самозванця" не має нічого спільного з реальними обставинами.

Окрім того, як я вже казав раніше, участь міста в даній програмі й у таких заходах є серйозною інвестицією в успішне майбутнє міста, піднімає престиж Луцька та дає можливість популяризувати досягнення нашого міста серед членів Ради Європи, до складу якої входять 47 країн, а також є хорошим підґрунтям для реалізації міжнародних грантових програм та програм технічної допомоги.

Нагадаю, що в цьому році Луцьк виграв грантових коштів на суму орієнтовно в 2 мільйони євро, що еквівалентно 66 мільйонам гривень.

Декілька тисяч, витрачених на відрядження, можуть повернутися в місто десятимільйонним грантом. А тому працівники міської ради брали, беруть та будуть брати участь в міжнародних заходах, незалежно від того, подобається це окремим інтернет-помийним ямам та їх власникам чи ні».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
йцукен Показати IP 15 Грудня 2017 10:14
А що це з Поліщуком за місіс Рачков Олександр була?
К.лучанин Показати IP 15 Грудня 2017 10:15
А цим, так званим ЗМІ , які навмисне поширили цю брехню попросити вибачення у Поліщука- СЛАБО? Деякі змі , подібні до вищевказаних - це просто ЛА?НО!
Жора до К.лучанин Показати IP 15 Грудня 2017 13:26
Вони вибачення зроблять новою статтею, розповсюдять куди можна, ще й на тому грошей зшибуть
К.лучанин до Жора Показати IP 15 Грудня 2017 14:04
Оце вірно! В теперішній час, щоб отримати достовірну інфу ,самому читачеві треба робити перевірку наданої інфи , читаючи нормальну пресу інших джерел. Хоча в нас незалежних ЗМІ нема, всі комусь служать за бабло. Дечкі змі просто гидко слухати та читати, наскільки там подають брехливу інфу.
Оглядач Показати IP 15 Грудня 2017 11:42
А чому в переліку позначено "Рачков Олександр" скороченням "Mrs" (Місіз - звертання до заміжньої жінки)? Це "тлєтворний" вплив Европи, чи щось пройшло повз нашу увагу? :) :)
переглядач Показати IP 15 Грудня 2017 13:36
А хто його знає? Можливо, рачков і є місіс?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus