USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92

Під Луцькрадою активісти палили піротехніку: вимагають якнайшвидше провести вибори мера

6 Квітня 2017 11:45
Представники політичної партії «Національний корпус» вимагають, аби лист із рішенням Луцької міської ради щодо дострокового припинення повноважень міської голови швидше відправили у Верховну Раду, щоб там визначились з датою позачергових виборів міського голови.

Про це стало відомо під час 22-ї позачергової сесії Луцької міської ради.

До депутатів, та, зокрема виконувача повноважень міського голови Ігоря Поліщука, звернувся керівник обласного осередку «Національного корпусу» Андрій Д'яченко, який заявив, що нещодавно міська рада прийняла рішення щодо дострокового припинення повноважень міського голови.

Проте відповідний лист, який потрібно надіслати у Верховну Раду в 15-денний термін щодо призначення дострокових виборів у Луцьку, досі не надіслали. Відтак, активісти закликають якнайшвидше відправити лист у ВР, «аби місто не жило в підвішеному стані».

У відповідь виконувач обов’язків мера Ігор Поліщук зазначив, що активісти виступають від громади міста, проте, він не знає, хто їх на це уповноважив.

«Відповідне рішення сесії міської ради буде надіслане у Верховну Раду», - зазначив Ігор Поліщук та закликав молодих, енергійних людей долучатись до роботи на благо міста.

Згодом в.о. міського голови звернувся до присутніх, що представники політичної партії, яким депутат Микола Собуцький попросив надати слово в сесійному залі, незаконно палили піротехніку перед міською радою, «створюючи картинку для пропагандистських ЗМІ». Зокрема, для знімальної групи телеканалу "Інтер", яка сьогодні перебуває у Луцьку.
А депутат Сергій Була порадив пам’ятати цитату письменника Антуана де Сент-Екзюпері. Вочевидь, маючи на увазі слова: «Ми відповідаємо за тих, кого приручили».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Не смішіть Показати IP 6 Квітня 2017 12:05
Нацкорпус - це політична організація, це ніякі не активісти - молокососи. Більше того, там більшість безголових підлітків, які, як стадо баранів, ідуть на клич своїх вождів. Взагалі, люди, що вони можуть розуміти чи хотіти?!?!? Паша Данильчук, навіщо так опускатися й їх приводити на цей цирк, що влаштовують з показухо!? Вже на всіляких Рижкових та Климчуків - Лапіних посіпак люди не ведуться, то вирішили нові обличчя посвітити?! Як в дитячому садку
Вітя К до Не смішіть Показати IP 6 Квітня 2017 12:57
До чого тут Паша Данильчук, нічого, що паша - це партія народний контроль, а Національний корпус - це зовсім інша партія. Мене як лучанина наприклад не сильно радує, те, що у нас мер не вибраний на виборах , по-моєму це неправильно.
Розумний до Вітя К Показати IP 6 Квітня 2017 13:44
А краще щоб сміттєва королева Юля Вусенко від імені Континіума і під руководством Петіного холуя Гуньчічька управляла городом? Люди обрали депутатів, а ті достойного представника - от і все просто! Щось не подобається - думайте кого вибираєте в депутати. А ти з вашими виборами... вже натішилися колись Яником... А таких оленів у Луцьку ще багато. Краще так, ніж вибори і в крісло мера якесь лайно, що грабуватиме все. Є людина - хай працює. Всі ж ниють: молоді не дають шансу, не проб'єшся. От, є - - молодь!!!!!!!!! Не скигліть комунарські пов*ї!!! Ваш час минає
Вася Показати IP 6 Квітня 2017 12:18
Я за . А то тянуть кота за хвіст
Сергій Показати IP 6 Квітня 2017 12:44
Декілька хлопів зробили картинку для всяких волиньпостів і варів. Перепутали міськраду з стадіоном?
Жан-жак Показати IP 6 Квітня 2017 13:11
"У відповідь виконувач обов’язків мера Ігор Поліщук зазначив, що активісти виступають від громади міста" Какой такой громады?? Я ничего такого не предлагал, друзья мои тоже, даже соседи.
Активіст Показати IP 6 Квітня 2017 17:42
Оніжєдєті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus