USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Інтелектуальне дозвілля: «шаховий» день об’єднав волинян

29 Травня 2017 23:08
В двобої на шахматній дошці зійшлися представники чотирьох команди Іваничівського району: Павлівської, Поромівської, Литовезької ОТГ та селища Іваничі. Районні командні змагання відбулися днями у читальному залі Іваничівської центральної бібліотеки. Організатор змагань – Іваничівське представництво Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Про це повідомляє прес-служба Фонду.

Що не кажіть, а найбільш поширена інтелектуальна гра у світі – це гра в шахи. Є вона одночасно і найстаршою. Шахи розвивають пам’ять і увагу, кмітливість і математичні здібності, логіку і фантазію.

Під час відкриття змагань до учасників та вболівальників з вітальним словом звернулися поважні гості, представники команд: селищний голова Іваничівської селищної ради Федір Войтюк, сільські голови Поромівської та Литовезької сільських рад Євгеній Недищук та Іван Іванчук, представник Павлівської ОТГ Оксана Стасюк. Вони подякували Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за реалізовані проекти та висловлювали наміри на подальшу співпрацю.

З перших хвилин змагань між учасниками розгорнулась безкомпромісна боротьба за призові місця, і до останнього туру не було відомо ні команди переможця турніру, ні його призерів. Всі учасники показали високий шаховий рівень та професійну гру.

По завершенню, головний суддя Сергій Лойко оголосив результати змагань. Найсильнішою виявилася команда селища Іваничі. Шахісти, набравши найбільшу кількість очок -12,5, вибороли «золото». Друге місце посіла команда Павлівської ОТГ – 8,5 очок. Третє – команда Литовезької ОТГ- 7 очок. І на четвертому місці опинилася команда Поромівської ОТГ- 2 очка.

Керівник Іваничівського представництва Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Петро Кислий усім учасникам змагань вручив дипломи, а командам призерам, відповідно до зайнятих місць, – сертифікати на придбання спортивного інвентарю на суму 1200, 1000 та 800 гривень.

«Такі змагання були організовані з метою популяризації й розвитку гри в шахи серед волинян, підвищення спортивної майстерності та кваліфікації шахістів і визначення найсильнішої команди Іваничівського району. Сподіваємося спортивні емоції та боротьба надовго залишаться приємним спогадом для учасників та вболівальників, а ми й надалі проводитиме заходи, які об’єднують громади», – резюмував Петро Кислий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Міттельшпіль Показати IP 29 Травня 2017 23:24
І що характерно, як говорилось у фільмі "Любов і голуби" : Ні голови райради Бадзюня, ні голови Адміністрації Кревської не було, а турнір пройшов на найвищому рівні:) І ніхто не сварився за право виступити першим. А то вже районку "Колос" ці керівники зас%али своїми пиками і привітаннями. по пів сторінки і то безкоштовно. Удачі Фонду, Хай буде так надалі!
учасник Показати IP 30 Травня 2017 09:51
Згідний, дані змагання організовано та проведено на найвищому рівні! Скільки себе памятаю, такої серйозної організації шахового турніру та солідних призів ще не було. Сама присутність сільських та селищного голів зі своїми командами на змаганнях варта уваги! Організатори змагань, хлопці з Іваничівського фонду Петро та Руслан - молодці! Удачі вам та фонду!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus