USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ісламісти хочуть убити мусульманку через еротику

29 Квітня 2011 10:33
Ісламістські фанатики погрожують убити 25-річну німецьку актрису турецького походження Силу Сахін, яка першою з мусульманок знялася в еротичній фотосесії для Playboy.

Після появи в продажу чоловічого журналу, обкладинку якого прикрасила оголена Сахін, на ісламістських форумах активно обговорюється, як слід "покарати" німецьку туркеню, яка "зганьбила честь мусульманки", пише "ТСН.ua".

За оцінками Федеральної розвідувальної служби Німеччини, яка контролює подібні сайти, дівчині загрожує реальна небезпека.

На ісламістських форумах Силу Сахін називають "західною повією" (і це одне з найм'якіших висловлювань), а ісламська спільнота Німеччини закликало до бойкоту актриси.

Після зйомок для чоловічого журналу Сахін посварилася навіть з родиною. Актриса зізналася, що батько турбувався, в основному, через майбутні зіткнення з турецькою та іншими мусульманськими громадами, а мати буквально розлютилася і досі не розмовляє з дочкою.

Водночас її коханий Йорн Шленвойт захищає подругу, стверджуючи, що у Сахін прекрасне тіло, приховувати яке від громадськості – злочин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus