USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Іспит з англійської мови стане обов’язковим для всіх випускників шкіл

27 Липня 2015 11:26
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що дав доручення збільшити кількість годин на вивчення іноземних мов у середній школі.

Про це він заявив 26 липня, в інтерв'ю телеканалу Еспресо TV в неділю ввечері.

"Світ змінився, і для того, щоб ти був конкурентно здатним в цьому світі, ти повинен знати багато іноземних мов. Це ще одне джерело знань. Саме тому я дав доручення збільшити кількість годин у середній школі для вивчення іноземних мов", - зазначив голова українського уряду.

Також у повідомленні йдеться, що з наступного року іспит з англійської буде обов'язковим для всіх випускників шкіл. Обов'язковий іспит з англійської мови для всіх випускників шкіл України буде проходити у форматі Державної підсумкової атестації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Крук Показати IP 27 Липня 2015 12:22
А як щодо німецької?
церковна миша Показати IP 27 Липня 2015 20:11
Пане Яценюк, визначтесь, будь-ласка, скорочуєте Ви бюджетників чи ні? Щоб Ви знали: збільшення кількості годин означає збільшення штатної чисельності вчителів. Ви ж в березні місяці видали розпорядження про скорочення бюджетників на 3%. Чи перед виборами будьоновка повертається в іншу сторону?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus