USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Італійський гурт - в об'єктиві луцьких Acoustic Diary

12 Березня 2015 15:28
Італійський гурт Seraphins потрапив в кадр креативних лучан. «Acoustic Diary» відзняли відео за участі молодого поп-рок тріо з Італії.

Більше того, зйомки відбувалися не десь за кордоном, а в Україні. Конкретніше – в закладі «Виноград», що на Лесі Українки в Луцьку.

«Ми двічі були в Україні і обидва рази це було чудовим досвідом. Українці нейморівні! Їм насправді подобаються наші концерти. Ми б залюбки повернулися ще раз!», - ділиться враженнями учасник гурут Алессандро.

Нагадаємо,«Acoustic Diary» – це музичний відеоблог, метою якого є поширення акустичної музики. Організатори проекту створюють кліп для акустичного виконавця, а потім виставляють його на офіційній сторінці «Щоденника».

Що ж до Seraphins, то це поп-рок тріо, учасниками якого є Лоренцо Феррарі, Алессандро Вентура та Марко Брігнолі. В січні 2014 ці три молоді професійні музиканти з Італії вирішили заснувати новий гурт і грати разом після величезного досвіду гри в інших відомих італійських гуртах.

Вони відразу розпочали роботу над записом нових пісень у власній студії. Перед становленням Seraphins як гурту учасники грали у різних широковідомих гуртах і брали участь у фестивалях, які проводились в таких країнах як Англія, Швейцарія, Мексика, Мадагаскар та Єгипет, розділяючи сцену з відомими гуртами - Coldplay, Iron Maiden та Evanescence.

Їх перший сингл мав назву “Dreamless”, а в 2014 році відбувся реліз нового альбому “Colorful”.
Цієї весни Seraphins присвятять себе італійському туру, рухаючись до Центральної Європи для серії концертів, і нарешті навесні 2015-го року вони повернуться на Західну Європу з туром по декількох великих фестивалях.

За творчістю Seraphins можна слідкувати на їхній офіційній сторінці в Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus